Şehit evlat acısı

Şehit evlat acısı

Şehit evlat acısı

Çok sayıda vatandaşın katıldığı törende teröre lanet yağdı.

Kahramana gözyaşı
Şırnak’ta çıkan çatışmada şehit olan er Hidayet Erdoğan, Konya’da toprağa verildi

Sırnak’ın Beytüşşebap ilçesi kırsalında teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Er Hidayet Erdoğan’ın cenazesi, Konya’nın Ereğli ilçesinde gözyaşlarıyla toprağa verildi. Şehit Erdoğan’ın cenazesi ilk olarak Cinner Mahallesi’ndeki ailesinin evine götürüldü. Anne Ümmügülsüm ve baba Muzaffer Erdoğan, oğullarının Türk bayrağına sarılı tabutuna kapanarak ağladı. Daha sonra cenaze, törenin yapılacağı ilçe merkezindeki Fatih Camii’ne kaldırıldı. Cenazeye, şehidin ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Terör lanetlendi

Törende konuşan İl Jandarma Komutanı Albay Mazlum Koçoğlu, “Gözlerini kırpmadan canını feda edenler oldukça vatan üzerinde huzurlu ve güvenli şekilde sonsuza kadar yaşayacağız. Şehidimiz rütbelerin en yükseğiyle şereflenmiştir” dedi. Kılınan namazın ardından askerlerin omuzlarına aldığı şehit cenazesi, vatandaşların alkışları ve terör örgütünü lanetleyen sloganlar eşliğinde cenaze aracına konuldu. Şehit er Erdoğan, Meydanbaşı Şehitliği’nde dualarla son yolculuğuna uğurlandı. (AA)

Duygulu dolu anlar
Şehit Hidayet Erdoğan’ın canaze törenine binlerce kişi katıldı. Konya Garnizon Komutanı Tümgeneral Uğur Uzal, törenin ardından, şehit erin tabutunun üzerine serilen Türk bayrağını, Ereğli’de simitçilik yapan babası Muzaffer Erdoğan’a teslim etti. Bu arada gözyaşları sel oldu.