Şehit aileleri ve gazilerin öfkesi dinmiyor

Şehit aileleri ve gazilerin öfkesi dinmiyor

Şehit aileleri ve gazilerin öfkesi dinmiyor

PKK’lıların serbest bırakılmasına isyan edenler sokağa çıktı
KANDİL’den inen PKK’lı teröristlerin zafer kazanmış gibi karşılanmaları ve ardından serbest bırakılmalarına yurdun dört bir yanından tepki yağıyor. Dün de Iğdır, Mersin, Bartın ve Uşak’ta şehit protesto gösterileri düzenleyen şehit aileleri ve gazilere vatandaşlar da destek verdi.

Şehit aileleri ve gazilerin öfkesi dinmiyor
Dağdan inen PKK’lı teröristlerin zafer kazanmış kahraman edasıyla karşılanmasının ardından serbest bırakılmalarına tepkiler dinmiyor. Şehit aileleri, dün de Iğdır, Mersin, Bartın ve Uşak’ta protesto gösterileri düzenleyerek, AKP iktidarına olan öfkelerini meydanlara taşıdı.   Mersin’in Tarsus ilçesinde toplanan şehit aileleri, ellerinde Türk bayraklarıyla Atatürk Caddesi’nden Şehitlik’e kadar yürüdü.
Çeşitli sloganlar atan topluluk, terör örgütü PKK’yı ve Kürt açılımını protesto etti. Tarsuslu şehidin annesi Miyase Kaya, şehit oğlunun mezarı başında şiir okudu. Bartın’da düzenlenen protesto gösterisinde, şehit Uzman Çavuş Ercan Altınok’un ağabeyi Ekrem Altınok, kardeşinin şehitlik madalyasını yere attı. Uşak’ın Banaz ilçesinde ve Iğdır’da düzenlenen gösterilerde de PKK lanetlendi.