"Şarbon krizi iyi oldu abartmayalım"

"Şarbon krizi iyi oldu abartmayalım"

Kurban Bayramı öncesinde Brezilya'dan ithal edilen hayvanlarda şarbon hastalığının ortaya çıkması büyük paniğe yol açtı. Türkiye Gıda Dernekleri Federasyonu Genel Sekreteri İlknur Yükselir'den tepki çeken bir paylaşım geldi.

Türkiye’de şarbon krizi her geçen gün etkisini arttırıyor. İstanbul, Ankara, Sivas ve Bitlis’te şarbon hastalığı nedeniyle vatandaşlar hastanelik oldu, bazı hayvanlar da itlaf edildi. Türkiye bu hastalıkla uğraşırken Türkiye Gıda Dernekleri Federasyonu Genel Sekreteri İlknur Yükselir’den dikkat çeken bir paylaşım geldi.

“ŞARBON KRİZİ GAYET İYİ OLDU”

Sosyal medya hesabından şarbon skandalı ile ilgili mesaj paylaşan Yükselir, “Şarbon krizi gayet iyi oldu!.. Kırmız et tüketimi düşerse fiyatlar iner!… Kimse de 1 yıl kırmızı et yemedi diye ölmez!.. Abartmayalım lüzumu yok!…” ifadelerini kullandı. Yükselir’in bu paylaşımı sosyal medyada tepkilere neden oldu.


ekran-alintisi-564.jpg

İlgili Haberler