Saç tokasıyla soygun

Saç tokasıyla soygun

Saç tokasıyla soygun

Adana’da, kapıları tokayla açıp çok sayıda evden hırsızlık yapan 4 kadının Tarsus’ta lüks villalarda oturdukları belirlendi

Adana’da Toros ve Güzelyalı mahallelerindeki çeşitli evlerden hırsızlık yapıldığı ihbarını alan Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, elde ettikleri bilgiler doğrultusunda çalışma başlattı. Ekipler, hırsızlık yaptıkları tespit edilen 19 yaşındaki Nurcan G., 27 yaşındaki Filiz U., 31 yaşındaki Gülizar K.(31) ve 33 yaşındaki Döne U.’yu özaltına aldı.

Mersin’den geldiler

Kadınların üzerlerinde yapılan aramalarda, evlerin kapılarını açmak amacıyla kullandıkları tornavida ile çeşitli ebatlarda saç tokaları ele geçirildi. Kente, Mersin’in Tarsus ilçesinden geldikleri belirlenen kadınların, çok sayıda hırsızlık olayından sabıkaları bulunduğu ve kendilerine “Altın Kızlar” lakabını taktıkları öğrenildi. Zanlıların, Tarsus’ta, lüks villalarda oturdukları kaydedildi. Öte yandan, zanlıların, bir süre önce 5 evden hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan ve yine Tarsus’ta lüks villada yaşadıkları belirtilen Zekiye G. (55) ile kızı Pınar G.’nin yakınları oldukları da ifade edildi.  Kadın hırsızlar, Emniyet’e götürülürken yüzlerini kapattılar. Polisteki sorgu işlemleri tamamlanan ve haklarındaki suçlamaları kabul etmeyen kadınlar, adliyeye sevk edildiler. (AA)

YÜZLERİNİ KAPADILAR
Polisteki sorguları tamamlanan kadınlar, daha sonra adliyeye sevk edildi. Zanlılar Emniyet’e götürülürken yüzlerini başörtüleriyle gizlediler.