Piyango milyarderinin hazin sonu

Piyango milyarderinin hazin sonu

Piyango milyarderinin hazin sonu

Denizli’nin Sarayköy İlçesi’ne bağlı Tırkaz Köyü’nde çiftçilik yapan Mehmet Sarıoğlu’nun hayatı 30 yıl önce Milli Piyango’dan büyük ikramiye kazanınca değişti. Hemen İstanbul’a taşınan Sarıoğlu, uzun yıllar bu kentte ve diğer büyük şehirlerde yaşadı. Lüks hayat yaşayan Sarıoğlu, ikramiyeyi 10 yılda bitirdi. Parasız kalan Sarıoğlu, tekrar köyüne döndü ve yaptığı barakada yaşamaya başladı. Dört yıl önce barakasında çıkan yangında barakası ve eşyaları tamamen yanan Sarıoğlu, köylülerin yardımıyla zor kurtuldu.

Talihsizlik peşini bırakmadı

Köylüler, aralarında para toplayarak, Sarıoğlu’na derme çatma bir ev yaptırdı. Çevredekilerin yardımıyla yaşamını sürdürmeye başlayan Sarıoğlu’nun bir kaç gündür ortalıkta görünmemesi köy bekçisinin dikkatini çekti. Sarıoğlu’nun barakasına giden bekçi İbrahim Kıyak, kapıyı açıp içeri girdiğinde cesediyle karşılaştı.


Donarak öldü

Kıyak, hemen jandarmayı arayarak, durumu bildirdi. Jandarma ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından Sarıoğlu’nun cenazesi Sarayköy Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Yastığının altından eski piyango biletleri ve listesi çıkan 81 yaşındaki Sarıoğlu’nun yapılan otopsisinde donarak öldüğü belirlendi.