‘Pes’ dedirten hırsızlık! El arabasıyla motosiklet çaldılar

‘Pes’ dedirten hırsızlık! El arabasıyla motosiklet çaldılar

İstanbul'un Fatih ilçesinde ‘pes dedirten’ bir hırsızlık olayı yaşandı. Park edilmiş bir motosikleti el arabasına yükleyip çalan iki şüpheliden biri polis tarafından yakalandı. Hırsızlık anları güvenlik kameralarına yansıdı.

Fatih, Kumkapı'da Y.B.'nin sahibi olduğu bir motosiklet, park edildiği yerden çalındı. Polis ekiplerinin yürüttüğü incelemeler sonucu, hırsızlık anının güvenlik kameralarına kaydedildiği belirlendi.

pes-dedirten-hirsizlik-el-arabasiyla-motosiklet-caldilar-yenicag-2.jpg

Kameralara yansıyan görüntülerde, çöp toplayan şüphelilerden birinin yüzünde maske bulunduğu ve sokaklarda dolaştıktan sonra park halindeki motosiklete yaklaştığı görülüyor.

pes-dedirten-hirsizlik-el-arabasiyla-motosiklet-caldilar-yenicag-3.jpg

Şüpheliler, motosikleti el arabasına yükledikten sonra hızla olay yerinden uzaklaşıyorlar. Kaçış anları ise başka bir güvenlik kamerası tarafından kayıt altına alınıyor.

pes-dedirten-hirsizlik-el-arabasiyla-motosiklet-caldilar-yenicag-4.jpg

Oto Hırsızlık Büro Amirliği'nin başlattığı soruşturma kapsamında, güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, şüphelilerden Mahmut Ö.'nün kimliğini belirleyerek gözaltına aldı. Şüphelinin önceden iki suç kaydının olduğu anlaşıldı.

pes-dedirten-hirsizlik-el-arabasiyla-motosiklet-caldilar-yenicag-5.jpg

Asayiş Şube Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan şüpheli, adliyeye sevk edildi. Diğer şüphelinin yakalanması için polis ekiplerinin çalışmaları devam ettiği öğrenildi.

pes-dedirten-hirsizlik-el-arabasiyla-motosiklet-caldilar-yenicag-6.jpg

pes-dedirten-hirsizlik-el-arabasiyla-motosiklet-caldilar-yenicag-7.jpg

İlgili Haberler