Patlamadan geriye dram kaldı

Patlamadan geriye dram kaldı

Patlamadan geriye dram kaldı

Bal'dan geriye ise kuzeninin düğününde kameralara takılan mutlu görüntüleri kaldı.

Davutpaşa'da bir işhanında meydana gelen patlamanın ardından bir aile dramı çıktı. Patlamanın meydana geldiği atölyede hayatını kaybeden 6 yılık evli Zübeyir Bal'ın çocuk sahibi olabilmek için sigortasız çalıştığı ortaya çıktı.

Çocukları çok sevdiği söylenen Bal'dan geriye ağabeyinin bebeği ile çektirdiği fotoğraf kalırken, Bal'ın son 3 yılda 5 kez iş değiştirdiği, daha fazla para kazanabilmek ve yıllardır özlemini çektiği çocuğuna 'tüp bebek' yöntemi ile kavuşabilmek için son işyerinde sigortasız olarak çalışmayı kabul ettiği iddia edildi.

Zübeyir Bal'ın cesedini teslim almak için Adli Tıp Kurumu'na gelen ağabeyi Hüseyin Bal ise gözyaşlarına hakim olamadı. Cenaze işlemlerinden sonra hukuki olarak haklarını arayacaklarını belirten Bal, 'Çok üzgünüz, kardeşim ekmek parası için uğraşıyordu' dedi.

Bal'ın evinde de tam bir yas havası hakim oldu. Acı haberi duyan yakınları Bal'ın Gaziosmanpaşa ilçesindeki evine akın etti. Bal'dan geriye ise kuzeninin düğününde kameralara yansıyan mutlu görüntüleri kaldı.