Özyürek: Hedefleri bağcıyı dövmek!..

Özyürek: Hedefleri bağcıyı dövmek!..

Özyürek: Hedefleri bağcıyı dövmek!..

CHP Genel Saymanı Mustafa Özyürek, Kanaltürk’le yapılan sözleşmeye ilişkin, hukuki  sorun bulunmadığını, konunun speküle edildiğini savundu. Özyürek, “Hesaplarda bir şey yok. Amaç, CHP’yi yıpratmak” dedi.

CHP’yi yıpratmak  istiyorlar
Sahibi olduğu Kanaltürk televizyonunu geçtiğimiz günlerde Koza Grubu’na satan Tuncay Özkan ile CHP arasında özel bir anlaşma olduğu iddia edildi. Star gazetesinin iddiasına göre, CHP Genel Sekreteri Önder Sav ve Kanaltürk’ün o dönemdeki sahibi Tuncay Özkan, 10 maddelik bir “Prodüksiyon Sözleşmesi” imzaladı. CHP’den Kanaltürk’e ödendiği belirtilen 3.5 milyon dolar da, bu özel içerikli anlaşma doğrultusunda yapıldı.

Bunlar spekülasyon
Öte yandan, CHP Genel Saymanı Mustafa Özyürek, Kanaltürk arasında yapılan tartışmalı sözleşmeye ilişkin gazetecilerin sorularını yanıtladı. CHP ve diğer partilerin düzenli olarak Anayasa Mahkemesi’ne hesaplara ilişkin bilgi verdiğini hatırlatan Özyürek, Kanaltürk’le yapılan sözleşmenin basına yansımasını “CHP’yi yıpratmak” olarak değerlendirdi. Özyürek, söz konusu sözleşmenin 2007 yılının sonunda bittiğini belirtirken, “Hesaplarda bir şey yok. Konu speküle ediliyor” dedi.