Ozan Tufan şaşırttı

Ozan Tufan şaşırttı

Hull City'den Trabzonspor'a transfer olan Ozan Tufan, Fenerbahçe'de oynadığı dönemde Abdullah Avcı ile bir görüşme gerçekleştirdiğini itiraf etti.

Trabzonspor'un yeni transferi Ozan Tufan, takımın yaptığı Macaristan kampında açıklamalarda bulundu.

TRT Spor'a konuşan Ozan Tufan, çarpıcı bir konuyu itiraf etti.

Fenerbahçe'de oynadığı dönemde Abdullah Avcı ile görüştüğünü açıklayan milli futbolcu, ''İki sene önce yaklaşık, ben Fenerbahçe'de oynadığım dönemde, bir telefon konuşmam olmuştu Abdullah Hoca ile. Beni beğendiğini, oyun sistemine uyduğumu söylemişti. Benim taktiğini, sistemini çok beğendiğim biridir Abdullah Hoca. O gün öyle bir konuşma oldu ama kontratım olduğu için adım atılamadı. Hull City serüvenim oldu. Çok güzel bir dönemdi. Tatildeyken Abdullah Hoca aradı, niyeti olduğunu, takımda görmek istediğini söyledi. Hedeflerinden bahsetti. Başkan ile telefon trafiği oldu. Kısa sürdü her şey. Kulüpler aralarında anlaşınca Abdullah Hoca'nın sistemine, taktiğine güvendiğim için gelmek istedim. Mutluyum.'' dedi.

''BİRÇOK HATA YAPTIM''
Kariyerinde hatalar yaptığını belirten Ozan, ''Abdullah Avcı ile ilgili çok güzel ifadeler duymuştum, birlikte çalışmak bu yıla nasip oldu. Kariyerimde birçok hata yaptım, onlardan ders çıkarıp psikolojik olarak daha güçlü hale gelmeye çalıştım. Milli Takımımızın finale çıkacağını düşünüyordum. Hollanda maçına çok üzüldüm. Milli Takım davetini bekliyordum, kadroda olmadığım için üzüldüm ancak başarılarından dolayı çok sevindim.'' ifadelerini kullandı.

''YILLARDIR UÇAK KORKUM VAR''
Trabzon'a indiği akşam mutsuz olduğu iddialarına açıklık getiren Ozan Tufan, "Yıllardır uçak korkum var. Bursaspor zamanlarından... Bir hadise oldu. Yıllardır korkum var. Diğer röportajlarda da söyledim. 10-11 saat ABD yolculuğunu uyumadan geçirmiyorum. Sabahına sağlık kontrolü vardı, 7'de kalktık, tüm gün ayaktaydık, başkanın ofisine geçtik, kendi ofisimize geçtik, işlemleri hallettik. 22.30'a kadar Trabzon'a geldik. Yanlış anlaşılmasın, yorgunluk ve uçak vardı. O gün biraz yorgun düştüm." sözleriyle konuşmasını tamamladı.

İlgili Haberler