Öz kızını boğarak öldürdü

Öz kızını boğarak öldürdü

Öz kızını boğarak öldürdü

Baba Vahşeti
Evden kaçan 15 yaşındaki kızını boğdu

İzmir’in Buca ilçesinde, sık sık evden kaçan 15 yaşındaki Ayşe. S., en son 10 gün önce halası tarafından bulunarak babası inşaat işçisi 41 yaşındaki Yusuf  S.’nin yanına getirildi. Önceki gece sabaha karşı saat 03.00 sıralarında yine kaçmaya kalkan Ayşe S. ile kendisini fark eden babası arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Yusuf S., kızının boğazını sıkarak boğdu.

Çuvalda sakladı

Evdeki gürültüye uyanan 17 yaşındaki büyük kızı Alev S., babasının kardeşini boğarak öldürdüğünü görünce sinir krizi geçirdi. Büyük kızını sakinleştiren Yusuf S., Ayşe S.’nin cesedini bir çuvala koyarak evde bir gün boyunca sakladı. Kardeşinin cansız bedeniyle bir gece aynı evde kalan Alev S., dün akşam saatlerinde halasının yanına giderek, babasının kız kardeşini öldürdüğünü ve cesedini çuvalın içine koyduğunu söyledi. İsmi açıklanmayan hala da durumu polise bildirdi.

Cesedi polis buldu

Olay yerine gelen polis ekipleri, eve girdiklerinde baba Yusuf S. ile karşılaştı. Evde arama yapan polis, boğularak öldürülen genç kızın cesedini, çuvalın içinde buldu. Öfkeli baba Yusuf  S., polis tarafından gözaltına alınırken, kızının cesedi ise otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Emniyet’teki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen baba Yusuf S.’nin oldukça soğukkanlı olduğu gözlendi.