Otomobil durağa daldı

Otomobil durağa daldı

Otomobil durağa daldı

8 kişi yaralandı
Kasımpaşa’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, otobüs durağına çarptı. Otomobildeki 2 kişi ile durakta bekleyen 6 kişi yaralandı

Kaza, Bahriye Caddesi üzerinde yer alan İplikçi otobüs durağında önceki gün 22.25 sıralarında meydana geldi. Barış B. (36) yönetimdeki 34 FM 5741 plakalı otomobil aşırı hızla viraja girince kontrolden çıkıp, otobüs bekleyen yolcuların bulunduğu durağa girdi. Takla atan otomobil durağı parçaladı. Kazada, durakta bekleyen Yusuf Duran, İlhan Dağıtır, Yılmaz Kızıltoprak, Yasin Karataş, Hüseyin Çayan, Mehmet Kavas ile sürücü Barış B. ve yanındaki Esra Süzme yaralandı. Araçta bulunan ve durakta sıkışan yolcular itfaiye ekiplerince kurtarıldı. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar ambulanslarla Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma, Taksim İlkyardım ve Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ağır yaralanan Hüseyin Çayan’ın bacağının koptuğu öğrenildi.

Takla atıp durağı parçaladı
Kazaya tanık olan vatandaşlar, otomobilin çok hızlı olduğunu, durağın bulunduğu viraja girerken kontrolden çıktığını belirtti. Görgü tanıkları kazanın ardından, “Durakta insanlar bekliyordu. Otomobil takla atıp durağı parçaladı. Kaza sonrası insanlar kanlar içinde yerde yatıyordu. Yardım etmeye çalıştık” diye konuştu.