Otogarda bayram seferberliği

Otogarda bayram seferberliği

Otogarda bayram seferberliği

Bayram seferberliği
Otogarlarda büyük yoğunluk yaşanırken vatandaşlar bilet bulmak için uzun kuyruklar oluşturuyor. Konulan ek seferler ise talebi karşılamıyor

Ramazan Bayramı nedeniyle otogarlarda büyük yoğunluk yaşanıyor. Ana baba gününe dönen şehirlerarası otogarlarında vatandaşlar saatlerce bilet kuyruğuna girerken, bazıları otogarlarda sabahlıyor. Bilet almayı son güne bırakan bayramcılar ise zorluk yaşıyor. Birçok otobüs firmasının ek sefer yapmasına rağmen yolcu sayısındaki fazlalıktan ek seferler de yeterince çözüm olmuyor. Otogarlarda çalışan sayısı 2 katına çıkartılırken emniyet güçleri de buralarda 24 saat görev yapıyor. Otobüs firması yetkilileri ise, “Nasıl insanlar  bir gösteriye, tiyatroya giderken günler öncesinden biletini alyorsa, otobüs bileti için de son günlere kalmamak gerekir” diyor.

İDO sefer artırdı

İstanbul Deniz Otobüsleri  (İDO), Ramazan Bayramı nedeniyleYenikapı-Yalova ve Yalova-Yenikapı arasında, bugün  21.30’da karşılıklı hızlı feribot ek seferleri yapılacak. Pazargünü ise saat 17.15’te Yenikapı Yalova,17.30’da da Yalova-Yenikapı arasında ek seferler gerçekleştirilecek.

Vatandaş akın akın otogarlara geliyor
Bayram ziyaretine gidecek ya da tatile çıkacak vatandaşlar bilet bulmak için uzun kuyruklar oluşturuyor. Ek sefer konmasına rağmen kalabalık azalmıyor. Artan sefer sayısı da yetersiz kalıyor.