Ortaya konmuş bir önerileri yok

Ortaya konmuş bir önerileri yok

Ortaya konmuş bir önerileri yok

Ortada konmuş bir önerileri yok CHP’li Kemal Kılıçdaroğlu, “AKP, sorunu çözeceğiz diyor, ortada bir öneri yok” diye konuştu.

Hükümetin demokratik açılımını değerlendiren CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu, “Biz hiçbir zaman sorunun çözümünde ayrıştırıcı olmadık, biz daima birleştirici politikadan yanayız” dedi. Edirne’de gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, hükümetin demokratik açılım konusunda neyi kast ettiğini merak ettiğini ifade etti.

Ortada öneri yok
Kılıçdaroğlu şöyle dedi:  “Ortada bir öneri yok ki. ’Sorunu çözeceğiz’ diyorlar. Sorunun çözülmesini istemeyen var mı? Hepimiz sorunun çözülmesini istiyoruz. Asıl sorun, sorunun nasıl çözüleceği. Sorun nasıl çözülecek? Kim yapacak bu çalışmayı. Başbakan Erdoğan, Sayın İçişleri Bakanı. Sayın Başbakan bu sorunun çözümüne yönelik somut, elle tutulan bir öneri getirebildi mi, hayır. Sayın Başbakan diyor ki ’Şivan Perver de bizim kültürümüzdür, Nazım Hikmet de. Kimse bunların bizim kültürümüz olmadığını söylemiyor ki. Biz bu sorunun çözülmesini isteriz. Bu işler laf kalabalığıyla çözülmez.”