Narin'in cenazesi otopsi için Adli Tıp'a götürüldü

Narin'in cenazesi otopsi için Adli Tıp'a götürüldü

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin'in cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolan 8 yaşındaki Narin’den 19 gün sonra acı haber geldi. Küçük kızın cansız bedeni dere yatağında çuval içinde bulundu.

Küçük kızın cansız bedeninin taşlarla ve ağaç dalları ile gizlendiği öğrenildi. 19 gündür Narin’i her yerde arayan ekipler, 3 gün önce aynı bölgede arama yaptığı ancak hiçbir şey bulunamadığı öğrenildi.

Bir çuval içine konulmuş, üzeri de büyük taşlarla kapatılmış küçük kızın cansız bedeni Jandarma Olay yeri inceleme kriminal ekipler ile nöbetçi Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı ilk incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi.

19 gündür arama çalışmaları sürerken Narin'in kaybolduğu köye yakın dere yatakları da son üç gündür tarandı. Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ekipleri, mahalleye 2 kilometre uzaklıktaki Eğertutmaz Deresi’nde çalışma yaptı. Çalışmalarda herhangi bir ize rastlanmadığı belirtildi.