Narin Güran'ın yengesi tutuklandı

Narin Güran'ın yengesi tutuklandı

Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın yengesi Hediye Güran, tutuklandı.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüyle ilgili olarak Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma devam ediyor.

YENGE TUTUKLANDI

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan Narin'in yengesi Hediye Güran ve kuzenleri Ş.K. ile İ.K., adliyeye sevk edildi. Savcılık tarafından ifadesi alınan kuzenler Ş.K. ve İ.K. serbest bırakılırken, yenge Hediye Güran, 'cinayete iştirak' suçlamasıyla tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkemeye sevk edilen yenge tutuklandı.

2 KUZEN SERBEST BIRAKILDI

HTS kayıtlarına göre Hediye Güran, cinayetin işlendiği düşünülen saatlerde Narin'in yaşadığı eve iki kez giriş çıkış yapmış. Annenin ağız ve diş yapısına ilişkin örnekler de alınırken, tutuklu anne Yüksel Güran ifadesinde, o saatlerde Hediye Güran ile birlikte olduğunu belirtmişti.