Millet delirdi galiba!

Millet delirdi galiba!

Millet delirdi galiba!

BAŞBAKAN Erdoğan ile Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ’un, Başbakanlık Konutu’nda gerçekleştirdiği haftalık olağan görüşmesi sırasında, dışarıda hareketli anlar yaşandı. Öfke içinde bağıran bir kişi, korumalar tarafından yaka paça gözaltına alınarak karakola götürüldü. Olayla ilgili açıklama yapan polis, daha önceki eylemciler gibi bu kişinin de “akli dengesinin yerinde olmadığını” iddia etti.

Başbakanlık önünde eylem
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ dün bir araya geldi. Başbakanlık Resmi Konut’taki görüşme 1 saat 40 dakika sürdü. Görüşmede, ABD Başkanı Barack Obama’nın önceki gün duyurduğu Afganistan’a muharip güç olarak Türkiye’den ek asker talebinin ele alındığı bildirildi. Bugün yapılacak olan Yüksek Askeri Şura toplantısı ve bir operasyon kapsamında tutuklanan askeri personelin durumunun da görüşmede ele alındığı ifade ediliyor.  Başbakan Erdoğan ile Orgeneral İlker Başbuğ’un Başbakanlık Konutu’nda gerçekleştirdiği haftalık olağan görüşmesi sırasında konut dışında da hareketli anlar yaşandı.

Bir kişi gözaltına alındı
Resmi konutun önünde bağıran bir kişi, korumalar tarafından yaka paça gözaltına alındı. “Akli dengesi yerinde olmadığı” iddia edilen bu kişi daha sonra serbest bırakıldı. Bu gelişmeler yaşanırken, Başbakan  Erdoğan, Almanya’nın Dışişleri eski Bakanı Joschka Fischer ile de bir araya geldi. Görüşme yaklaşık 45 dakika sürdü. Başbakan Erdoğan ayrıca, MGK Genel Sekreteri Tahsin Burcuoğlu ile de görüştü.