MHP değişmeden ülke düzelmez

MHP değişmeden ülke düzelmez

MHP değişmeden ülke düzelmez

MHP Hükümeti İzleme Komisyonu eski Üyesi Ahmet Reis Yılmaz, Türkiye’nin sorunlarının üstesinden gelebilecek MHP’nin bu işlevini yerine getiremediğini söyledi.

MHP Hükümeti İzleme Komisyonu
eski Üyesi Ahmet Reis Yılmaz:
MHP yönetimi değişmeli

“Türkiye’nin sorunlarının çözümü MHP yönetimini değiştirmekten geçiyor. Memleketin göğsü iman dolu milliyetçilere ihtiyacı var”

Ortadoğu Uzmanı ve MHP Hükümeti İzleme Komisyonu eski Üyesi Ahmet Reis Yılmaz, sorunları çözmenin tek merkezinin MHP olduğunu belirterek, “Ancak Türkiye’nin sorunların çözümü MHP yönetimini değiştirmekten geçiyor”  dedi. Türkiye’nin göğsü iman dolu milliyetçilere ihtiyacı olduğunu ifade eden Yılmaz, “En kısa süre içinde MHP’nin kongreye gitmesi ve bu yönetimi değiştirmesi gerekiyor. Bu yönetim değişirse, o zaman 3 Hilal’in her bir hilalini, Çankaya’ya, Meclis Başkanlığı’na ve Başbakanlığa dikeriz. Bu 3 Hilal de iman, ahlak ve adalettir. Yeni bir yönetim olacak. O yeni yönetim ilk MKYK’sını Hakkari’de yapacak olursa Türkiye kurtulur” diye konuştu.

Çarpıcı öneri
Sözde Ermeni iddialarını kabul eden tasarının, ABD Temsilciler Meclisi Dış İlişkiler Komitesi’nde kabul edilmesinin ardından ABD’ye yönelik tepkiler dışında atılacak adımlara da değinen Yılmaz, çarpıcı bir öneri ortaya attı. Ahmet Reis Yılmaz, MHP yönetiminin kısa bir süre içinde bir önerge hazırlayıp “İsrail’in yaptığı katliamları” gündeme getiren bir tasarıyı Meclis’e sunması durumunda, Ermeni tasarısının ABD Temsilciler Meclisi’nde gündemden çıkarılacağını söyledi. İsrail’in Türkiye’nin sınır ötesi operasyonuna karşı çıktığını da vurgulayan Yılmaz, şunları söyledi:  “ABD, İsrail’in karşı çıkmadığı hiçbir şeye hayır demez. Bu nedenle ABD’nin karşı çıkması demek, Yahudilerin karşı çıkması demektir. Operasyon konusunda da geç kalınmıştır.”

Haber: Fatih ERBOZ