MHP Aydın Efeler'de Ülkücülere ihraç girişimi

MHP Aydın Efeler'de Ülkücülere ihraç girişimi

MHP Aydın Efeler İlçe Başkanlığı tarafından aralarında eski il başkanları Fevzi Köse ve Hasan Muti’nin de olduğu 7 kişi Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

MHP Efeler İlçe Başkanı Tamer Şengezen ve yönetimi, 7 partili için ihraç dosyası hazırlayarak İl Başkanlığı’na sundu. İhraç listesinde MHP İl Başkanlığı görevini yapmış olan Fevzi Köse ve Hasan Muti’nin yanı sıra eski meclis üyesi Ahmet Ertürk, Kemal Kasap, Mehmet Turan, Ömür Uzun ve Fatma Alkan yer aldı. İhraç listesinin İl Başkanlığı tarafından Genel Merkez Disiplin Kurulu'na gönderileceği öğrenildi.

"KİMSENİN PARTİMİZE ZARAR VERMEYE HAKKI YOK"

MHP Efeler İlçe Başkanı Tamer Şengezen, parti üzerinde oynanan oyunlara partililerin alet olmaması uyarısında bulunarak, “Hiç kimsenin MHP’nin Genel Başkanı'na, kurumsal kimliğine ve temsilcilerine zarar verici, birlik ve beraberliği bozucu söylemlerle saldırmaya hakkı yoktur. MHP Türk Milleti'nin ve Milliyetçiliğinin siyasi hareketidir. Bu millet var oldukça bilinsin ki, bu milletin siyasi temsilcisi olan MHP var olacaktır. Bu vesileyle gönlü bu ülkeye hizmet aşkıyla dolu inanmış kardeşlerimizi, ‘Bayrak inmez, ezan dinmez’ diyen tüm vatandaşlarımızı ‘Üç Hilal’ çatısı altında hizmet etmeye davet ediyoruz. Ülkemize ve partimize oynanan bu oyunlara partililerimizin alet olmamasını ve bu davanın aşkını yüreğinde taşıyanların yerinin MHP olduğunu bir kez daha hatırlatmak isterim” dedi.

mehmet-ozbayraktar-(3)-002.jpg