Meydanlara inen DP'nin ilk mitingi Manisa'da...

Meydanlara inen DP'nin ilk mitingi Manisa'da...

Meydanlara inen DP'nin ilk mitingi Manisa'da...

DEMOKRAT Parti (DP) Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk, YENİÇAĞ’ı ziyaret etti. Parti olarak Türk siyasetine yeni bir soluk getireceklerini belirten Cindoruk, “Parti programı ağırlıklı olarak ekonomi üzerine kuruldu. Meydanlara ineceğiz. İlk mitingimiz de bu hafta sonu Manisa’da” dedi.

Haber: Alev SİPAHİ
Demokrat Parti Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk, halkın birinci gündeminin açlık olduğunu ve parti olarak bu konunun üzerinde yoğunlaştıklarını söyledi. DP lideri Hüsamettin Cindoruk, kurmayları ile birlikte Yeniçağ’ı ziyaret etti. DP ile ANAVATAN’nın birleştiği kongrenin ardından kısa sürece büyük yol aldıklarını ifade eden Cindoruk, “ANAP ve DYP tabanından gelenler dışında ılımlı soldan da katılım var. En büyük kayma AKP’den bekleniyor. iktidarın bizi hedef alması bu yüzden” dedi. Parti olarak Türk siyasetine yeni bir soluk getireceklerini belirten Cindoruk, “Mevcut siyasi partiler PKK karşıtı söylem geliştirmekle oy toplamaya çalışıyor. PKK’ya herkes karşı zaten” dedi. DP lideri şunları kaydetti: Türkiye’ye asıl, halkın karnını doyuracak, evine ekmek götürmesini sağlayacak, istihdam yaratacak, yaşamsal ihtiyaçlarına cevap verecek çözüm önerileri de lazım. Parti programının büyük bölümü ekonomi üzerine kuruldu. Dünyada işsizlerin iktidar partisine oy verdiği görülmemiş bir şey. İşte biz bu projelerimizi anlatmak için meydanlara ineceğiz. İlk mitingimizi de bu hafta sonu Manisa’da yapacağız.

Aralarında Ekonomiden sorumlu Devlet eski Bakanı Ufuk Söylemez’in de bulunduğu kurmayları ile birlikte gazetemizi ziyaret eden DP Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk, partilerine AKP’den büyük kaymalar beklediklerini, iktidarın bu yüzden kendilerini hedef aldığını ifade etti.