Mehmetçik teröristlere göz açtırmıyor

Mehmetçik teröristlere göz açtırmıyor

Mehmetçik teröristlere göz açtırmıyor

Mehmetçik tarafından teröristlere yönelik sürdürülen operasyonların özellikle Avaşin ve Govend kampları civarında yoğunlaştığı belirtildi. Hız kesmeden devam eden operasyonlarda Irak sınırına sıfır noktada bulunan bölgelerin Mehmetçik kontrolünde olduğu bildirildi. 

Türk savaş uçaklarının Kuzey Irak'taki PKK kamplarına yönelik yaptığı hava harekatlarında vurulan Avaşin ve Zap kamplarının, sınırda konuşlanan Mehmetçik tarafından da toplarla dövülmeye devam ettiği öğrenildi. 

Bu arada Yüksekova, Dağlıca ile Şemdinli, Yeşilova bölgesindeki birliklerin tetikte beklediği, Yeşilova ve Derecik'te konuşlanan Mehmetçiğin Kuzey Irak topraklarındaki Bermız köyüne giderek bölgede arama tarama faaliyeti yaptığı bildirildi.

Operasyonların özellikle Şemdinli sınırındaki Balkaya dağları arkasında bulunan Govend kampına doğru hareketlendiği ve Cemço, Metina, Haftanin ve Hakurk'ta yer alan PKK kamplarının yoğun topçu ateşi altında olduğu öğrenildi.

Bugün öğle saatlerinde Kuzey Irak'ta bulunan terörist yuvaları üzerinde keşiflerini sürdüren uçakların Hakkari semalarında görünmesi vatandaşları heyecanlandırdı. Sesleri duyan bazı vatandaşlar paniklerken, savaş uçaklarının sınırda keşif uçuşları yaptığı belirtildi.