Korkan taraftar ağaca çıktı

Korkan taraftar ağaca çıktı

Korkan taraftar ağaca çıktı

Van'da bir Fenerbahçe taraftarı karşısında gördüğü kalabalıktan korkarak cadde üzerinde bulunan ağaca çıktı. Fenerli taraftarı yine Galatasaraylı taraftarlar ikna ederek indirdi.  
         
Gece geç saatlere kadar galibiyeti kutlayan taraftarlar, şehrin en işlek caddesini trafiğe kapadı.

Ligin 32. haftasında düğüm maçı olarak görünen ve dünyanın en büyük derbisi olarak nitelendirilen Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde gülen taraf ev sahibi Galatasaray oldu. Nonda'nın 37. dakikada bulduğu golle 3 puanı hanesine yazdıran Galatasaray, tüm Türkiye'de olduğu gibi Vanlı taraftarlarını da sokağa döktü.

Derbi maçın ardından Van'ın en işlek caddesi olan Cumhuriyet Caddesi üzerinde toplanan sarı-kırmızılı taraftarlar, tezahüratlarla Galatasaray galibiyetini kutladı. Galatasaraylı taraftarlar ilk önce belediye binası önünde toplanarak sevinç gösterisinde bulundu. Ardından kalabalık ilk önce Beşyol mevkiinde ardından da tekrar Cumhuriyet caddesi ve Kazım Karabekir caddesi üzerinde sevinç gösterisinde bulundular. Sevinç gösterileri esnasında araçlar ise kalabalık arasında zor anlar yaşadı.

Bu arada kalabalık Galatasaray taraftarını karşısında gören Fenerli bir taraftar korkudan cadde üzerinde bulunan bir ağaca çıktı. Kendisini darp edeceğini sandığı Galatasaraylı taraftarlarca ikna edilen Fenerbahçe taraftarı ağaçtan indirilerek cadde üzerinden uzaklaştırıldı. Gece geç saatlere kadar süren sevinç gösterileri olaysız bir şekilde sona erdi.

Haber7