Koray Aydın’a anlamlı ödül

Koray Aydın’a anlamlı ödül

Koray Aydın’a anlamlı ödül

Türk basınına Yeniçağ’ı kazandıran Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Çelik de bir plaket ile ödüllendirildi.

Ödülünü Ceyhan Mumcu’nun elinden alan Koray Aydın,  “Hukukun üstünlüğüne inancımı hiç
kaybetmedim” dedi.

Koray Aydın’a anlamlı ödül
Stratejik Araştırmalar Merkezi ve Yargı Muhabirleri Derneği tarafından ortaklaşa verilen “Türkiye’de Yargıçlar Var Ödülü”ne Bayındırlık ve İskan eski Bakanı Koray Aydın layık görüldü

Ankara TEB Otel’de Şirinoğlu Stratejik Araştırmalar Merkezi, Çocukları Suç ve Suçlardan Koruma Vakfı ve Güvenlik ve Yargı Muharbirleri Derneği tarafından ortak düzenlenen törenle ’Yurttaşlık’ödülleri dağıtıldı. Yeniçağ Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çelik’e Yeniçağ Gazetesi’ni yayın hayatına kazandırdığı ve çizgisini değiştirmeyen bir gazete olmasından dolayı verildi. Ödülü Ahmet Çelik adına Ankara Haber Koordinatörü Macit Soydan aldı. Ödülü gazeteci Mehmet Balıkçıoğlu’nun elinden alın Soydan, Yeniçağ gazetesinin hiçbir zaman çizgisini değiştirmediğini, bundan sonra da yaptığı tarafsız yayın anlayışının hiçbir zaman değişmeyeceğini belirterek şöyle dedi: “Bugüne kadar yayın anlayışımız her zaman Türkiye için doğruları yansıtmak oldu. ’Dünyayı Türkçe okumak’hedefimiz hiçbir zaman değişmedi. Türk milletini ve Türkiye’yi merkeze alan sorumlu yayıncılık anlayışımız bundan sonra da değişmeyecek.”

Hukuka daima inandım

Törende, “Türkiye’de Yargıçlar Var Ödülü” nü ise Bayındırlık ve İskan eski Bakanı Koray Aydın aldı. Aydın törende yaptığı konuşmada “Bana yapılan eleştiriler karşısında hiçbir zaman yılmadım. Hiçbir zaman hukukun üstünlüğünden başka bir şey düşünmedim. Sonuçta Yüce Divan’da 11 üyenin tamamının kararıyla suçsuz olduğum ispat edildi. O zamanlar her zaman şunu düşündüm, bir gün herkese hukuk gerekli olacak. Hukuku yıpratmamak gerekiyor” şeklinde konuştu.

Başkent’te TEB Otel’de düzenlenen ödül törenine, Tuğrul Türkeş, Koray Aydın, Nazif Okumuş, Sabih Kanadoğlu, Ceyhan Mumcu da katıldı.

Yeniçağ’a verilen ödülü, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çelik adına Ankara Haber Koordinatörü Macit Soydan aldı.