Kolu koptu hayatı değişti

Kolu koptu hayatı değişti

Kolu koptu hayatı değişti

Çalıştığı markette kıyma makinesine kaptırdığı kolu dirseğinden kopan Esragül Taşçı’ya bir hayırsever protez kol taktırırken bir başkası ise iş verdi

Adana’da yaşayan Esragül Taşçı’nın hayatı 10 yıl önce çalıştığı markette sol kolunu bir kıyma makinesine kaptırması ve dirseğine kadar kaybetmesinin ardından pozitif olarak değişti. Babası ölünce ailesine destek olmak amacıyla bir marketin et reyonunda çalışmaya başlayan Gülmez, kıyma makinesine kaptırdığı sol kolunu dirseğine kadar kaybetti. Gülmez’in, işyerineaçtığı tazminat davası sürerken, iş yeri yetkilileriyle vardığı anlaşma üzerine bir daire sahibi oldu.

Yönetici oldu
Bu arada, çıktığı televizyon programında genç kızı gören hayırsever bir iş adamı, protez kol taktırdı. Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından 700 TL iş görmezlik maaşı bağlanan Gülmez’i bir televizyon programında izleyen bir güvenlik firmasının yetkilisi işe aldı. Sekreter olarak başladığı işte bölge yetkilisi pozisyonuna yükselen genç kadın, kuaför Gökhan Taşçı ile evlendi. Adana 4. Asliye Hukuk Mahkemesine başvurarak “Gülmez” olan ismini Esragül olarak değiştiren genç kadın, “Kolumun kopmasının ardından yaşamımın bu yönde değişebileceği hiç aklıma gelmezdi” dedi.