Koltuk altı rahatsızlığı

Koltuk altı rahatsızlığı

Koltuk altı rahatsızlığı

KA-DER’in afişinde, Erdoğan’ın kolları altına girmiş olarak gösterilmesi Bahçeli’yi kızdırdı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kadın Adayları Destekleme ve Eğitme Derneği’nin (KA-DER) afişleriyle kişilik haklarına tecavüz edildiğini öne sürüp dava açtı. Bahçeli’nin avukatı, yayın yasağı talep ettiği afişlerin ’müvekkilinin lideri olduğu parti seçmenleri arasında infiale yol açma ihtimali’ olduğu uyarısında bulundu.

Bahçeli bu afişi dava etti
MHP lideri, KA-DER’in kadın adayları desteklemek için hazırlattığı afişlere, ’Beni siyasi rakibim Erdoğan’ın kolları altına girmiş gibi gösteriyor’ diyerek mahkemeye başvurdu


Kadın Adayları Destekleme ve Eğitme Derneği’nin (KA-DER) yerel seçimlerde kadınların desteklenmesi için başlattığı ’Gerçek Demokrasi İçin Yüzde 50 Kadın Aday’kampanyasının afişlerine kızan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli dava açtı. Bahçeli, kendisini ’siyasi rakibi Erdoğan’ın kolları altına girmiş, gibi gösterdiğini’iddia ettiği afişlerin yasaklanmasını istedi. Bahçeli’nin avukatı Mithat Burak Başkale tarafından Ankara 26. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde açılan davanın dilekçesinde, afişin Bahçeli’nin şahsını hedef aldığı ve ’kişilik haklarına tecavüz niteliğinde’olduğu ileri sürüldü.