Sakın çöpe atmayın. Kepeklenen karpuzu böyle değerlendirin

Sakın çöpe atmayın. Kepeklenen karpuzu böyle değerlendirin

Tezgâhlarda yerini alan yaz aylarının en sevilen meyvesi karpuz kepeklenince sakın çöpe atmayın. Kepeklenen karpuzu böyle değerlendirin. İşte değerlenmenin en iyi yolu…

Ensonhaber’in haberine göre; kepekli görünen karpuzu değerlendirmenin en güzel yolu açıklandı.

Kepekli görünen karpuzun soda kokteyi ile değerlendirilmesi gerektiği bildirildi.

 

KARPUZ SODA KOKTEYLİ

Arzunuza göre karpuz miktarını ayarlayıp içerisinde maden suyu dökerek hem nefis hem de serinletici bir içecek hazırlayabilirsiniz.

Ortalama 3-4 dilim karpuz ve 1 şişe soda ile birlikte taze nane ile lezzetlendirerek yapabileceğiniz karpuz kokteyli, sıcak havalarda vazgeçilmeziniz olacak.

Maden suyu yerine buz da tercih ederek blendırdan geçirebilir, frozen olarak tüketebilirsiniz.

İsteğe göre limon ve bal da ekleyebilirsiniz.

İlgili Haberler