Kartallar yüksek uçar 0-2

Kartallar yüksek uçar 0-2

Kartallar yüksek uçar 0-2

Beşiktaş, Trabzon'da şampiyonluk yarışında çok önemli bir galibiyet elde etti.Siyah Beyazlılar'ın aldığı üç puanda başrolü, en az beş golü önleyen kaleci Hakan oynadı. Golleri, Ernst ile Bobo attı

Trabzonspor 545 gün sonra yine kazanamadı ve Avni Aker'de Beşiktaş'a kaybetti: 2-0 .8. dakikada Gökhan'ın pasında, ceza alanının hemen dışından Umut'un attığı şutta kaleci Hakan, yatarak topun sahibi oldu.13'de Umut'un yakın mesafeden şutunda, kaleci Hakan'ın müdahale ettiği top direğin az farkla yanından kornere çıktı.18'de Umut'un kaleci aşırtma vuruşunda, Hakan'ın müdahale etti.39'da Umut'un yerden vuruşunda direğin dibinden auta çıktı. 44'de Song'un sağdan ortasında, ceza alanı içinde iyi yükselen Umut'un kafa şutunda, top kaleci Hakan'da kaldı. İlk yarı golsüz kapandı.

Değişiklik gol getirdi
49. dakikada Colman'ın kaptırdığı topla ceza yayı üzerine topla buluşan Ernst plase bir vuruşla topu  Syva'nın uzanamayacağı köşeye gönderdi: 0-1.. 57'de Umut'un ceza yayı üzerinden sert şutunu Hakan önledi. 67'de Tayfun'un ortasında Gökhan'ın kafa şutu yandan dışarı çıktı..72'de önce Engin arkasından Tayfun'un vuruşlarını Hakan önledi. 80'de korner atışında  gelen topu Bobo yakın mesafeden vurdu, Sylva önledi. 90' da Beşiktaş, Trabzonspor'un yüklendiği dakikalarda defansı çok dengesiz yakaladı..90+3'te Trabzonspor defansının 2'ye 1 yakalandığı pozisyonda Bobo skoru belirledi: 2-0. Karşılaşma konuk takımın 2-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.