Karadeniz'e sel vurgunu

Karadeniz'e sel vurgunu

Karadeniz'e sel vurgunu

4 kişi öldü, 3 kişi kayıp!
YURDUN kuzeyini vuran selin faturası ağır oldu. Ordu, Bartın, Zonguldak, Bolu ve Düzce’de etkili olan sel, en çok Artvin’i vurdu. Afet büyük maddi kayba da yol açtı.

Sel gitti, acı kaldı
Yurdun kuzeyini saran kabusun en çok zarar verdiği Artvin’de 2 ceset  bulundu. Aralarında bir kız çocuğunun daha bulunduğu 3 kişi ise aranıyor

Yurdun kuzeyini saran yağışlarla birlikte oluşan sel felaketinin yaraları sarılmaya çalışırken, kayıplar da aranıyor. Ordu, Bartın, Zonguldak, Bolu ve Düzce’de büyük hasarlara neden olan sel, en çok Artvin’i vurdu. Artvin’de kayıp olarak aranan 2 kişinin daha cesedi bulundu. Böylece sel 4 cana mal olurken, biri 6 yaşındaki kız çocuğu olmak üzere 3 kişi de aranıyor. Tigret Deresi’nin Şavşat’a yaklaşık 3 kilometre uzaklıktaki Satnel Kaledibi mevkisinde, özel eğitimli köpeğin yardımıyla bir kadın ve bir erkeğin cesedi bulundu. Cesetlerin kayıp olan 40 yaşlarındaki Mavinur Durmuş’la 60 yaşlarındaki Özgen Demiral’a ait olduğu belirlendi.

Küçük kız aranıyor
Daha önce Lütfiye Acar, Mavinur Durmuş ve Özgen Demiral’ın eşi Dildar Demiral’ın cesedi bulunmuştu. Selde kaybolan 6 yaşındaki Selin Demiral’ın aranmasına ise jandarma timlerinin eşliğinde devam ediliyor.

Selde kaybolan Küçük Selin, kısa bir süre önce anaokulu öğretmeni ile birlikte fotoğraf çektirerek, aldığı güzel karnenin sevincini yaşıyordu.

Artvin’ın Şavşat İlçesi’nde meydana gelen sel baskını sonrası kaybolan vatandaşların bulunması amacıyla dün sabah saatlerinde arama çalışmalarına yeniden başlandı. Selde yakınlarını kaybedenler, çaresiz bir şekilde arama çalışmalırını takip etti.