Kanada'da kadın seri katil Sabrina dehşet saçtı: Üç günde üç kişiyi öldürdü

Kanada'da kadın seri katil Sabrina dehşet saçtı: Üç günde üç kişiyi öldürdü

Kanada, üç gün içinde üç kişiyi öldüren kadın seri katil Sabrina Kauldhar olayıyla sarsıldı. Kauldhar, cinayetlerin ardından üç gün kaçmayı başardıktan sonra Burlington'da tutuklandı.

Kanada, üç gün içinde üç kişiyi öldüren kadın seri katil vakasıyla sarsıldı. 1-3 Ekim tarihlerinde Toronto, Niagara Şelalesi ve Hamilton'da ikisi erkek üç kişi öldürüldü.

kanadada-kadin-seri-katil-sabrina-dehset-sacti-uc-gunde-uc-kisiyi-oldurdu-yenicag-1-005.jpg

Kimliği belirlenen 30 yaşındaki Sabrina Kauldhar, cinayetlerin ardından üç gün boyunca kaçmayı başardı. Polis, cinayetleri çözmek için 100'den fazla müfettiş görevlendirdi.

kanadada-kadin-seri-katil-sabrina-dehset-sacti-uc-gunde-uc-kisiyi-oldurdu-yenicag-2-005.jpg

Sabrina Kauldhar, Ontario eyaletinin Burlington şehrinde tutuklandı.

kanadada-kadin-seri-katil-sabrina-dehset-sacti-uc-gunde-uc-kisiyi-oldurdu-yenicag-10.jpg

Kauldhar'ın daha önce de poliste kaydı olduğu ortaya çıktı.

kanadada-kadin-seri-katil-sabrina-dehset-sacti-uc-gunde-uc-kisiyi-oldurdu-yenicag-3.jpg

OLAYLARIN BAĞLANTILARI ARANIYOR

Haber7'de yer alan bilgilere göre, polis 30 yaşındaki Sabrina Kauldhar, Toronto, Niagara Şelaleleri ve Hamilton'da işlenen üç ayrı cinayetten sorumlu tutuyor. Bu cinayetlerin birbiriyle bağlantısı bulunmuyor. Üç farklı şehirde bulunan iki erkek ve bir kadına ait cesetler, polisin üç gündür araştırdığı vakalarda bir şüpheliyi öne çıkardı.

kanadada-kadin-seri-katil-sabrina-dehset-sacti-uc-gunde-uc-kisiyi-oldurdu-yenicag-4.jpg

ÜÇ GÜNDE ÜÇ CİNAYET

Kanada'yı sarsan cinayetler, üç gün arka arkaya işlendi. İlk vaka, 1 Ekim Salı günü öğleden sonra Toronto'da kayıtlara geçti. Polis, Keele ve Dundas sokakları yakınındaki bir evde kimliği belirsiz bir kadın cesedi buldu. Cesette hiçbir yaralanma işareti yoktu. Bir sonraki gün öğleden sonra saat 15.00 sularında ise Niagara Şelaleleri bölgesindeki John Allan Park'ta ağır şekilde yaralanmış bir erkek bulundu.

kanadada-kadin-seri-katil-sabrina-dehset-sacti-uc-gunde-uc-kisiyi-oldurdu-yenicag-5.jpg

Kurtarma ekiplerinin çabasına rağmen yaralı erkek olay yerinde hayatını kaybetti. 3 Ekim tarihinde ise bu kez Hamilton'daki bir otoparktan polise bıçaklanma vakası bildirildi. Polis ekipleri, MacNab Caddesi Kuzey bölgesindeki otoparka ulaştığında, bilincini kaybetmiş yaşlı bir erkek yerde yatıyordu. Hastaneye kaldırılan adam, doktorların müdahalesine rağmen öldü.

kanadada-kadin-seri-katil-sabrina-dehset-sacti-uc-gunde-uc-kisiyi-oldurdu-yenicag-7.jpg

MAHKEMEYE ÇIKARILACAK

Kanada medyasına yansıyan haberlere göre, Toronto'da öldürülen kadının Sabrina Kauldhar'ın ev arkadaşı olduğu bilgisi var. Polise göre, ikinci ve üçüncü cinayetteki kurbanlar Kauldhar tarafından rastgele seçildi. Mahkemeye çıkarılacak olan Sabrina Kauldhar'a iki birinci derecede cinayet ve bir ikinci derecede cinayet suçlaması yöneltilecek.

kanadada-kadin-seri-katil-sabrina-dehset-sacti-uc-gunde-uc-kisiyi-oldurdu-yenicag-8.jpg

kanadada-kadin-seri-katil-sabrina-dehset-sacti-uc-gunde-uc-kisiyi-oldurdu-yenicag-9.jpg