İzmir'de cinayet gibi kaza: 2 ölü, 1 yaralı

İzmir'de cinayet gibi kaza: 2 ölü, 1 yaralı

İzmir'de cinayet gibi kaza: 2 ölü, 1 yaralı

Jandarma ekiplerinin dur ihtarına uymayan sürücü,eşiyle tarlaya giden Kadri Ergün yönetimindeki kamyonete çarptı.Kazada, kamyonet sürücüsü Kadri Ergün (58) ve eşi Hüsniye Ergün (55) hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü ise yaralanarak hastaneye kaldırılırken, diğer 4 zanlı polis tarafından yakalandı.

Kaza, sabah saat 06:00 sıralarında Güzelbahçe Seferihisar Kavşağında meydana geldi. Uygulama yapan jandarma ekipleri, Gürkan K. yönetimindeki 35 AS 1583 plakalı otomobile Seferihisar kavşağında "dur" ihtarında bulundu. Jandarma ekiplerinden kaçan zanlılar elektrik direğine çarptıktan sonra yolun karşı şeridine geçerek İzmir istikametine giden Kadri Ergün'ün kullandığı 35 KF 1583 plakalı kamyonetle kafa kafaya çarpıştı.

Kazanın şiddetiyle kamyonetin kasası yerinden koparken içerisinde bulunan Kadri Ergün ve eşi Hüsniye Ergün hayatını kaybetti. Ergün çiftinin cesedi İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Kaza haberini alan oğulları Mustafa Ergün de sinir krizleri geçirdi.

EHLİYETSİZ VE 290 PROMİL ALKOLLÜ ÇIKTI
Kazada, otomobil sürücüsü Gürkan K. hafif yaralanarak Seferihisar Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Gürkan K., ilk yapılan alkol kontrolünde 290 promil alkollü çıktı. Sürücünün 10 gün önce de alkollü araç kullanırken yakalandığı ve ehliyetine el konulduğu tespit edildi.

YAKALANDILAR
Kazadan sonra şok olan ve otomobilin içerisinden çıkan Ahmet Ç. (22), Salih S. (22), Soner A. (22) ve Demircan C. (23) gözaltına alındı. Zanlıların alkollü oldukları belirlenirken, otomobilde yapılan aramada bira şişeleri ele geçirildi.