İYİ Parti Elazığ İl Yönetimi Basınla Buluştu

İYİ Parti Elazığ İl Yönetimi Basınla Buluştu

Meral Akşener liderliğinde kurulan İYİ Parti Elazığ Kurucu İl Başkanı Avukat Abdulvahap Erdem, Akgün Otel'de düzenlediği basın toplantısında yeni il yönetimini tanıttı.

Evren Demirdaş / Elazığ

İYİ Parti Elazığ Kurucu İl Başkanı olarak atanan Avukat Abdulvahap Erdem, il yönetimini oluşturdu. Çeşitli sektör ve iş kollarından çok sayıda isme yer verilen yönetimde, farklı partilerden gelen isimlerin de olduğu görüldü.

Yeni yönetimi, basın tanıtan İl Başkanı Erdem burada yaptığı konuşmasına, yalnızca Elazığ için değil, Türkiye için bir güneş doğduğunu, bu gün çok mutlu ve gelecekten umutlu olduğunu ifade ederek sözlerine başladı.

EŞİ BENZERİ GÖRÜLMEMİŞ BİR DEMOKRASİ MÜCADELESİ

İYİ Parti’nin kuruluşunda eşi benzeri görülmemiş bir demokrasi mücadelesi verildiğini belirten Erdem, “2 yıllık mücadele Türk siyasi tarihinde eşi ve benzeri görülmemiş sivil demokratik demokrasi mücadelesiydi ve sonunda kurdurmazlar, açtırmazlar denilen İYİ Partinin kurulması ve siyasi hayatında yer almasıyla sonuçlandı. Gandhi'nin güzel bir sözü var; ‘sizi önce yok sayarlar, sizinle alay ederler, size gülerler. Sonra sizinle kavga etmeye başlarlar, savaşırlar ve sonra siz savaşı kazanırsınız.’ İnşallah İYİ Parti'de bu demokrasi kavgamız iktidarla taçlanacaktır'' diye konuştu.

vlcsnap-2017-12-24-16h24m47s420.jpg

'TÜRKİYE İYİ OLACAK'

İyi bir Türkiye için yola çıktıklarını ifade eden Başkan Erdem, “İyi insanlar iyi bir Türkiye için bir araya gelecek ve Türkiye iyi olacak. Gençlerimize iş, kadınlarımıza yaşam hakkı ve eşitlik yaşlılarımıza güven huzur ve bakım imkanı çocuklarımıza neşe, mutluluk ve sağlık milletimize birlik ve beraberlik getirmek için yola çıkıyoruz. Zor dönemde ve zor şartlarda yola çıktığımızın farkındayız milletimize inanıyor ve güveniyoruz. 80 milyonuz büyük bir milletiz, büyük bir ekonomiyiz. Çalışıyor ve üretiyoruz paylaşamıyoruz hakça paylaşacağız. Birlikte başaracağız, adil olacağız, adaleti sağlayacağız. Mazlumun, haklının yanında zalimin karşısında olacağız. Farklılıklarımızı değil ortak yönlerimizi öne çıkaracağız. Aynı türkülerle oynayan, eğlenen, evlenen, aynı acıları paylaşan, aynı ekmeği bölüşen biz değil miyiz? İyi bir Türkiye için varız, iyi bir Türkiye için buradayız, İyi bir Türkiye için yanınızdayız, iyi bir Türkiye için yola çıkıyoruz Türkiye iyi olacak'' şeklinde konuştu.

vlcsnap-2017-12-24-16h25m05s156.jpg