İşte tok tutan şifalı bitkiler

İşte tok tutan şifalı bitkiler

Uzman Dr. Gürkan Kubilay, yemekten sonra tokluk hissi geliştirecek besinleri açıkladı. İşte o besinler ve ayrıntıları...

NANE YAPRAĞI

Yemekten 1 saat önce bir tutam çiğnendiğinde etkili oluyor. Kokusu vücuda ferahlık katıyor, kokusu açlık hissini bastırıyor...

ZENCEFİL

Zencefilin üzerine çok az bal sürülüp yemekten yarım saat önce çiğnendiğinde koleströlü düşürüyor, metabolizmayı güçlendiriyor...

KÖRİ YAPRAĞI

Bağırsak enzimlerini ve metabolizmayı daha hızlı çalıştırıyor.Sabahları 5-6 köri yaprağını 3 hafta boyunca tüketmek özellikle çocukların metabolizmasını ayakta tutuyor...

İlgili Haberler