İşte terörist Orhan Yılmazkaya!

İşte terörist Orhan Yılmazkaya!

İşte terörist Orhan Yılmazkaya!

Bostancı'daki çatışmada öldürülen Devrimci Karargah örgütü lideri Orhan Yılmazkaya'nın fotoğrafları, örgütün internet sitesinde yayınlandı. 

Terörist Orhan Yılmazkaya'nın İstanbul Kabataş Lisesi ve İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun olduktan sonra bazı gazete ve dergilerde çalıştığı, “Türk Hamamı” isimli bir de kitap yazdığı tespit edildi.

Orhan Yılmazkaya'nın anneannesi Ayşe Öztürk ile dayısı Nuri Öztürk, şahsın yaklaşık 4 yıl önce Bayramiç'e gelerek dedesinin mezarını ziyaret ettikten sonra ilçeden ayrıldığını ve o günden bu yana da kendisinden haber alamadıklarını belirtti. 

 
Olanları duyduktan sonra şok olduklarını belirten anneanne ve dayı, 'Anne ve babası Almanya'da olduğu için üniversiteyi bitirmesine biz yardımcı olduk. Çok dürüst bir çocuktu. Bu işi nasıl yaptı, halen anlayabilmiş değiliz' dedi.

PKK bildirisini okumuştu
İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu olan Yılmazkaya'nın anneannesinin ve dayısının da halen Bayramiç'te yaşadığı öğrenildi.

Son iki yıldır yakınlarıyla hiç irtibata geçmediği öne sürülen Yılmazkaya'nın diğer akrabalarının da Beşiktaş'ta olduğu öğrenildi.
 
Anneanne, torununun üniversite yıllarında kendisini hiç aramadığını, dedesi öldükten 1 yıl sonra 2005'te, Bayramiç'teki mezarını ziyaret ettiğini söyledi.