İşkenceci fuhuş çetesi

İşkenceci fuhuş çetesi

İşkenceci fuhuş çetesi

Fuhuş çetesi çökertildi
Kadınların vücutlarında sigara söndüren, yaptıkları işkence görüntülerini izleterek
tehdit ettikleri genç kızları fuhuşa zorlayan çetenin,13’ü kadın 25 üyesi gözaltına alındı

Adana, Mersin, İstanbul ve Antalya’da gerçekleştirilen operasyonda, organize suç örgütü kurarak, aralarında 18 yaşından küçük kızların da bulunduğu kadınları fuhşa zorlayan 13’ü kadın 25 kişi gözaltına alındı.  Adana Emniyet Müdürlüğü ekipleri, fuhuş çetesinin lideri Ziver A. ve kardeşi Enver A.’nın eşlerinin kocaları hakkında şikayetçi olması üzerine yaklaşık 4 ay önce çalışma başlattı. Suç örgütünün Adana, Mersin, İstanbul ve Antalya’da fuhşa aracılık yaptığı ve yer temin ettiği, bazı kadınları fuhşa zorladığı tespit edildi.  4 ilde 40 değişik noktaya operasyon düzenlendi. Operasyonda, örgüt lideri konumundaki Ziver A. ile kardeşi  Enver A, Enver S, Mehmet Ş, Ercan K, Resul A, Fatih Ç, Ali K, Kadir A, Saliha A, Cengiz A, Nafize Y, Zeynel A, Ahmet Y. ve Arzu D. ile isimleri açıklanmayan 10 kadın gözaltına alındı.

Tarlada dövdüler
Bu kişilerin ev ve iş yerlerindeki kasetlerde yapılan incelemede, 5 kız babası örgüt lideri başta olmak üzere üyelerin, fuhuş yapmak istemeyen küçük yaştaki kadınların dilinde, kolunda ve vücudunun çeşitli yerlerinde sigara söndürdükleri ve kadınları tarlalara götürüp burada darbettikleri belirlendi. Örgütün, darp görüntüleri izletip tehdit ederek kadınları fuhşa zorladıkları öğrenildi. Örgütün, fuhşa zorladığı kişiler arasında 18 yaşın altında kızların da olduğu, ayrıca, para karşılığı kadınlarla birlikte olan kişilere uyuşturucu ve uyarıcı hap temin ettikleri belirlendi.

Emniyet’e getirilen zanlıların, genç erkekleri kullanarak, evden kaçan kızları lüks yaşam vaatleriyle kandırdığı, bazı kızları ise işlettikleri bar ve gece kulüplerinde uyuşturucuya alıştırıldıkları öğrenildi.


Turşucu dükkanına ilginç operasyon!

İstanbul Göztepe’de bir turşucu dükkanına düzenlenen fuhuş operasyonunda 5 kişi gözaltına alındı. Göztepe’de bir işyerinde fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine  polis, turşucu dükkanı olduğu tespit edilen sözde işyerini takibe aldı. Tespitlerin ardından ekipler, baskın düzenledi. Baskında fuhuş yaptıkları gerekçesiyle Bulgaristan uyruklu Nushka K. (41), Marda V. (39) ve müşteri olduğu iddia edilen U.A. ile işyeri çalışanları Rıfat H. ve Bestami A. gözaltına alındı. Yapılan aramada ruhsatsız Baretta marka 1 tabanca ve bu tabancaya ait 3 mermi ele geçirildi. Bestami A.’nın, ruhsatsız silah taşımaktan suç kaydının bulunulduğu öğrenildi.