Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın en büyük rakibi olmasına kesin gözü ile bakılan Ekrem İmamoğlu'nun diplomasının iptal edilmesi ve ardından hakkında açılan terör ve yolsuzluk soruşturma nedeni ile gözaltına alınması, sonrasında yolsuzluk iddiası ile tutuklanmasıyla birlikte gözler anket şirketlerine çevrildi.
HBS ARAŞTIRMA İLK SONUÇLARI AÇIKLADI
HBS Araştırma’nın son seçim anketi sonuçlarında siyasi dengenin değiştiğini gösterdi.
HBS Araştırma’nın son seçim anketinde çıkan sonuçlar dikkat çekti. İmamoğlu’nun tutuklanmasının oy oranlarını nasıl etkilediğine dair ilk sonuçları HBS Araştırma Şirketi paylaştı.
HBS Araştırma, saha çalışmalarının sürdüğünü vurgulayarak ilk sonuçları şu cümlelerle açıkladı
"CHP, son dönemlerin en yüksek oy oranına ulaştı. AK Parti’deki düşüş devam ediyor. İYİ Parti ise yükseliş trendine girmiş durumda."
Saha çalışmalarımız devam ediyor. Gördüğümüz şu; Chp son dönemlerin en yüksek oy oranını, bizim anketlere göre yakalamış durumda. Ak Partide düşüş devam ediyor. İyi Parti, yukarı doğru bir adım atmış durumda.
— Hbs Araştırma Şirketi (@Hbs_arastirma) March 24, 2025