Hilal Altınbilek’in yeni sevgilisi inatçı çıktı 

Hilal Altınbilek’in yeni sevgilisi inatçı çıktı 

Metin Hara ile yollarını ayıran Hilal Altınbilek, yeni sevgilisi ile Etiler'de eğlendi. Ünlü oyuncunun gizemli erkek arkadaşı, basın mensuplarına görüntü vermemek için her yolu denedi. 

Yazar Metin Hara''dan geçtiğimiz aylarda ayrılan Hilal Altınbilek, yeni bir aşka yelken açtı. Etiler''deki mekandan el ele çıkan aşıklar, muhabirleri fark edince hemen birbirinden ayrıldı.

Habertürk''ten Volkan Özdemir''in haberine göre; VIP bir araca binen Hilal Altınbilek, sevgilisine "Haydi!" diye seslendi. Ancak Altınbilek''in erkek arkadaşı, görüntü vermemek adına tekrar içeriye girdi. 

3 SAAT PERSONEL ODASINDA BEKLEDİ

Daha sonra mekanın etrafındaki sokaklarda dolaştıktan sonra tekrar kapıya gelip sevgilisini almak isteyen Hilal Altınbilek, yine başarılı olamadı.

Muhabirlerin kendisini görüntülemesini istemeyen Altınbilek’in sevgilisi restoranın arkasındaki personel odasında 3 saat bekledi. Bir ara mekana yanaştırılan otomobile başkasını bindirerek hedef şaşırtmaya çalışan sevgili, kapıda gazetecileri kontrol ederken objektiflere yansıdı.
 

İlgili Haberler