Hesap fazla gelince lokali pitbulla bastı

Hesap fazla gelince lokali pitbulla bastı

Hesap fazla gelince lokali pitbulla bastı

Fazla hesaba pitbulla baskın
Müzikholde gelen hesaba sinirlenen genç yanına aldığı iki pitbull köpeğiyle mekanı bastı. Köpeklerin saldırısına uğrayan piyanist 5 metre yükseklikten atlayınca ayağını kırdı

Bursa’da bir müzikholde gelen hesaba sinirlenen genç, yanına aldığı pitbull köpeklerle mekanı basarak dehşet saçtı. 2’si bayan 4 kişinin yaralandığı kavgada köpeğin saldırdığı piyanist, 5 metre yüksekten atlayınca ayağı kırıldı.  Olay önceki gece 02.30 sıralarında bir müzikholde meydana geldi. Eğlenmek için müzikhole gelen 22 yaşındaki Samet Ç, bir süre sonra hesabı istedi. 130 TL gelen hesabı çok bulan Samet Ç, itiraz etmesine rağmen bir netice alamayınca üzerindeki 80 TL’yi bırakarak ayrıldı.

Köpekleriyle geri döndü
Fazla hesap ödemeyi bir türlü içine sindiremeyen genç gece saat 03.30’da tekrar olay yerine geldi. Bu kez yanında iki tane pitbull köpekle beraber abisi Yılmaz Ç.’yi de getiren Samet Ç. müzikholde adeta dehşet saçtı. Köpeklerin kovalaması üzerine korkup beş metre yükseklikteki bahçe duvarından aşağı atlayan müzikholün piyanisti A.A’nın sol bacağı kırıldı. Çıkan kavgada ayrıca 2’si bayan 3 kişi daha çeşitli yerlerinden yaralandı. Çok sayıda polis ekibinin müdahale ettiği olay sonrası zanlılar kısa sürede yakalanarak göz altına alındı.

Köpeklerle müzikholü basan Samet Ç, gözaltına alındı . Köpeklerden korkup 5 metre yükseklikteki bahçe duvarından aşağı atlayarak bacağını kıran piyaniste sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptı.