Henüz 15 yaşındayım

Henüz 15 yaşındayım

Henüz 15 yaşındayım

Henüz 15 yaşındayım
Amerika’da babası tarafından öldürülen Volkan Kayık, hayatı ne kadar çok sevdiğini internet sitesinde bu ifadeyle anlatmış

Amerika’da babası Erhan Kayık tarafından öldürülüp otoyol kenarına gömülen Volkan kayık, kendi internet sitesine yazdığı “Henüz 15 yaşındayım” ifadesi ile hayatı ne kadar çok sevdiğini anlatmış. Volkan’ın alışılmışın dışında köpekbalıklarına karşı büyük bir ilgisinin olduğu ortaya çıktı. www.dangerousharks.com/ (tehlikeli köpekbalıkları) adlı bir internet sitesi bulunan Volkan, “Merhaba, adım Volkan. Size köpekbalıkları hakkında bir şeyler anlatacağım” diyerek bu konuda uzunca bilgi veriyor.

Dost hasreti

Talihsiz  genç, “Kim demiş arkadaş uğruna ölmesi zor diye, asıl uğruna ölünecek arkadaş bulması zor” ifadesi  ile dost hasreti çektiğini de dile getiriyor. Siteyi tamamlamaya ömrü yetmeyen Volkan’ın cenazesi, otopsi sonrası Türkiye’ye gönderilecek. Ancak sahip çıkan olmazsa ABD’de kimsesizler mezarlığına gömülecek. Eğitim ve daha iyi bir gelecek için babasının yanına gelen Volkan’ın ABD’de Amerikalı olan üvey annesi dışında kimsesi yok.

Talihsiz gencin boğularak değil başı duvara vurularak öldürüldüğü iddia edildi. Baba Erhan Kayık, idamla yargılanacak.
ABD’yi şok eden vahşi cinayetin ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Halen cesedi olayın meydana geldiği kentteki adlı tıp merkezinde bulunan Volkan’ın nasıl öldürüldüğü konusunda çeşitli iddialar var. Halen devam eden otopsinin ilk bulgularına göre boğularak öldürüldüğü belirtilen Volkan’ın aslında boynunun kırıldığı iddia edildi. Ortaya çıkan sürpriz bir Türk tanık ise, “Babası sık sık evden kaçan Volkan’ı duvara çarptı. Bu sırada boynu kırılarak öldü. Babası da bunun üzerine onu gömdü” dedi.

Volkan’ın sitede de kim olduğu bilinmeyen biri ile bilek güreşi yaparken çekilmiş bir de fotoğrafı bulunuyor.