Hamit Altıntop’un yeğeni trafo mağduru

Hamit Altıntop’un yeğeni trafo mağduru

Hamit Altıntop’un yeğeni trafo mağduru

Milli futbolcu Hamit Altıntop ile babaları amca çocuğu olan Hüseyin Altıntop, elektrik kesintisi nedeniyle trafoya müdahale etti. Elektirik akımına kapılan ve sağ kolu ile ayak parmakları kesilen Altıntop, hastaneden döndüğünde hakkında kamu davası açılmasının şokunu yaşadı. Hüseyin Altıntop, Ocak ayında Malatya Kozlucu beldesinde elektriklerin kesilmesi üzerine Fırat Elektrik Dağıtım Şirketi’ni (FEDAŞ) arayarak arızayı bildirdiğini, telefondaki görevlinin arızanın trafodan olduğunu ve anlayan birinin bakması gerektiğini söylemesi üzerine yüksek gerilim trafosuna gittiğini ve şalteri kontrol ettiği sırada akıma kapıldığını savundu.

Tedavisi 3 ay sürdü
3 ay hastanede kalan Hüseyin Altıntop, dava sürecinin bitmesinin ardından kendi hakları için yargıya başvuracağını ifade etti. Akçadağ Cumhuriyet Savcılığı tarafından açılan kamu davasında Altıntop, “kamu malına zarar verdiği” gerekçesiyle yargılanıyor.

Milli futbolcumuzun amca çocuğu olan Hüseyin, elektrik kesilince trafoya dokundu. Sağ kolu kesilen gence bir de kamu davası açıldı