HAİN TERÖRİSTLERE GÖZ AÇTIRILMIYOR

HAİN TERÖRİSTLERE GÖZ AÇTIRILMIYOR

HAİN TERÖRİSTLERE GÖZ AÇTIRILMIYOR

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde, Kato Dağı ve kırsalında terör örgütüne yönelik operasyonlar aralıksız devam ediyor. Çok sayıda teröristin kıskaca alındığı operasyonlarda helikopterler de hava desteği de sağlıyor. Bölgeye askeri sevkıyat da sürüyor. 

Şırnak’ta dev operasyon
Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde Kato Dağı ve kırsalında PKK terör örgütüne yönelik hava destekli operasyonlar devam ediyor. Çok sayıda teröristin kıskaca alındığı operasyonlar,  Şırnak’tan kalkan helikopterlerin desteğinde Kato Dağı ve kırsalında güvenlik güçleri tarafından aralıksız sürdürülüyor. Bölgeye, sabahın erken saatlerinden itibaren ise helikopterlerle başlatılan askeri sevkıyatın da devam ettiği bildiriliyor.

1 PKK’lı teslim oldu 
Öte yandan, Şırnak’ın Silopi ilçesinde terör örgütünden kaçan bir terörist güvenlik güçlerine teslim oldu. Genelkurmay Başkanlığı’nın internet sitesinde yer alan “Terörle Mücadele” başlıklı duyuruya göre, terör örgütünden kaçan bir terörist, Şırnak’ın Silopi ilçesinde güvenlik güçlerine teslim oldu. Siirt’in Pervari ilçesi dağlık arazi kesiminde, bir grup terör örgütü mensubu ile karşılaşılması üzerine yaşanan kısa süreli çatışma sonrası bölgede yapılan arama faaliyetinde 1 adet Kaleşnikof piyade tüfeği, bir adet hücum yeleği ve 1 adet el bombası ele geçirildi. Bölgede arama faaliyetine devam ediliyor.