G.Saray Belgrad’ı güle oynaya geçti

G.Saray Belgrad’ı güle oynaya geçti

G.Saray Belgrad’ı güle oynaya geçti

Sarı kırmızılılar, OFK takımını kolay çözdü. İlk 20 dakikaya 2-0 üstün giren Cim Bom, şansız bir golle biraz sarsıldı; ne varki

Sarı kırmızılılar, OFK takımını kolay çözdü. İlk 20 dakikaya 2-0 üstün giren Cim Bom, şansız bir golle biraz sarsıldı; ne varki sahneye Kewell, Arda ve M.Batdal çıktı ve son sözü söyledi
Galatasaray, Belgrad takımını ezdi geçti: 1-5.Sarı kırmızılılar maça çok iyi başladı. 4. dakikada Neill’ın pasıyla Serdar Özkan’dan ceza sahası içine girdi kaleci Saranov, tehlikeyi önledi. 12. dakikada Serdar Özkan’ın kullandığı korner vuruşunda, Hakan aşırdı, Mustafa kafay ağlara gönderdi 0-1. 22. dakikada Mustafa pasıyla Kewell ceza sahasına girdi ve yerden vuruşla durumu 0-2 yaptı. 32. dakikada Aykut’la karşıya kalan Nikolic, topu filelere gönderdi: 2-1. 36. dakikada Aykut önce Milic ve Zeravic’nın vuruşlarını çeldi ve ilk yarı 2-1 son erdi. 53. dakikada Markovic’in vuruşunda, Aykut başarılıydı. 56. dakikada Nikolic, Kewell’ı düşürünce, hakem penaltı noktasını gösterdi ve Nikolic’i de ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışında bıraktı. Kewell durum 1-3 yaptı. 71. dakikada Arda’nın aşırtma vuruşu filere gitti 1-4. 81. dakikada Mehmet Batdal sol ayağıyla yaptığı gelişine vuruşla fileleri havalandırdı ve maçın skorunu belirledi. 1-5.

MAÇTAN NOTLAR
Biletlerde damping
* Galatasaray’da teknik direktör Frank Rijkaard, Belgrad maçında kadroda bazı değişikliklere gitti.Ali Sami Yen’deki karşılaşmada, ilk 11’de bulunan oyunculardan Barış Özbek ile Mehmet Batdal, rövanşta kulübede oturdu.
* Galatasaray takımı, OFK Belgrad karşılaşmasına 3 oyuncusundan eksik olarak çıkmak zorunda kaldı. Sarı-kırmızılı takımda sakatlıkları devam eden Milan Baros ve Aydın Yılmaz’ın yanı sıra, takımda kalıp kalmayacağı merak konusu olan Brezilyalı futbolcu Elano Blumer de OFK Belgrad karşılaşmasının kadrosunda yer alamadı.
* OFK Belgrad-Galatasaray maçına Sırbistan’da futbolseverlerin ilgisinin düşük olması dikkat çekti. Karşılaşmanın oynandığı 16 bin kişi kapasiteli Omladinski Stadı’nın tribünleri önemli ölçüde boş kalırken, Galatasaray taraftarları için ayrılan bölümde de geçmiş Avrupa maçlarına oranla çok az sayıda kişinin olduğu görüldü.
* Karşılaşma biletlerinin yaklaşık 10 TL’den (500 Dinar) satılması da taraftarların ilgisini artırmadı. Mücadeleyi yaklaşık 7 bin OFK Belgrad, 30 da Galatasaray taraftarı izledi.Sarı-kırmızılı taraftarlar, eski futbolcuları Cevad Prekazi’yi de unutmayarak, onun için pankart açtılar.