Flaş... Flaş... Can Atalay oturumu ikinci kez durdu

Flaş... Flaş... Can Atalay oturumu ikinci kez durdu

Can Atalay için Meclis'te yapılan olağanüstü oturum ikinci kez durdu. TİP'li milletvekili Ahmet Şık'ın sözleri sonrası oturumu yöneten AKP'li Bekir Bozdağ oturuma bir kez daha ara verdi.

Meclis’te Can Atalay için yapılan olağanüstü oturumda büyük gerginlik çıktı. Kürsüye çıkan TİP’li milletvekili Ahmet Şık, AKP sıralarına bakarak "Sizde hiç utanma yok! Haysiyetiniz yok!" dedi. Bunun üzerine AKP’liler kürsüye yürüdü. AKP Grup Başkanı Abdullah Güler "Kes sesini" diye seslendi. Şık, kendisine gelen tepkilere "Sensin şerefsiz!" diye yanıt verdi.

Oturumu yöneten AKP’li Bekir Bozdağ birleşime 15 dakika ara verildiğini duyurdu.

OTURUMA İKİNCİ DEVA ARA VERİLDİ

Meclis’teki gerginlik ikinci oturumda da devam etti. Kürsüye bir kez daha çıkan Ahmet Şık, "Hepinizin toplamının bu memlekete Atalay kadar hayrı dokunsa ömür boyu şükür namazı kılacak insanlarsınız. Bu ülkenin en büyük terör örgütü bu sıralarda oturanlardır" ifadelerini kullanmasının ardından toplantıya tekrar ara verildi.

Oturuma ara verildiği sırada Meclis’te büyük kavga çıktı. Ahmet Şık’a sert tepki gösteren AKP’liler kürsüye doğru yönelerek Ahmet Şık’a saldırdı. Şık’a ilk yumruğu AKP’li Alpay Özalan’ın attığı öğrenildi. Milletvekillerinin kavgası dakikalarca devam etti.

ekran-goruntusu-2024-08-16-145305.png

ekran-goruntusu-2024-08-16-145238.png

İlgili Haberler