Film gibi evlilik

Film gibi evlilik

Film gibi evlilik

Böbrek hastası olan kadın, tedavi için gittiği diyaliz merkezinin havuzunda boğulmak üzerereyken kendisini kurtaran gençle evlendi.

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, böbrek hastası kadın, havuzda boğulmak üzereyken kendisini kurtaran bir başka böbrek hastası kişiyle evlendi. İstanbul’a yaşayan ve yıllardır böbrek hastası olan 28 yaşındaki Ceylan Kuru, yaz tatili için Fethiye’ye giderken, hayatının aşkını bulacağından habersizdi. Fethiye’de diyalize bağlanan böbrek hastalarının tedavi gördüğü diyaliz merkezinin havuzunda yüzen Kuru, boğulma tehlikesi geçirdi.

Birbirlerine aşık oldular
Aynı şekilde böbrek hastası olan ve tedavi için Bursa’dan gelen 30 yaşındaki Özkan Yılmaz, genç kızın havuzda çırpındığını gördü. Hiç tereddüt etmeden kendini havuza atan Yılmaz, Kuru’yu boğulmaktan kurtardı. Bu olayın ardından arkadaş olan Kuru ve Yılmaz, birbirlerine aşık oldu. Evlenmeye karar veren Ceylan Kuru ve Özkan Yılmaz, düğün için birbirlerini buldukları diyaliz merkezini tercih etti. Düğün törenine çiftin yakınları ve böbrek hastaları katıldı.