Film gibi banka soygunu

Film gibi banka soygunu

Film gibi banka soygunu

Film gibi soygun
Tünel kazarak girdikleri bankanın kasa bölümünü boşaltanlar kaçtı. Cuma gecesi gerçekleşen soygun ancak dün sabah anlaşıldı

Kaçmayı başaran soyguncuların açtığı tünelin çıkışışını da bulmak için polis buldozerlerle çalışma
başlattı. Polis banka yakınlarında son aylarda ev kiralayanları sorguluyor.


Başkent’te, filimlerdeki gibi tünel kazıp banka soyan kişiler ortadan yok oldu. Ankara’da cuma akşamı soyulduğu anlaşılan bankanın bireysel kasalar bölümüne giren kişiler, bölümdeki 13 kasadan 11’ini soydu. Soygun ise ancak dün ortaya çıktı. Bankadaki ucu bulunan tünelin devamına ulaşılmak isteyen polis  bankanın bulunduğu binanın hemen yanındaki garaj girişini kepçe ile kadırdı. Burada olay yeri inceleme ekipleri garaj girişinde bulunan ip ve bazı malzemeleri delil poşeti ile dışarı çıkardı. Ancak tünel çıkışına dair bir sonuca ulaşamayan ekipler, binanın arkasındaki sokakta tespit edilen beton kapağın altını kazmaya başladı. Ancak buradaki çalışmalardan da sonuç alınamadı. 

Kasası olanlar akın etti
Daha sonra ise tünelle ilgili çalışmalar sürdürüldü. Öte yandan, polisin bölgedeki emlakçılardan son 3 ay içinde bölgeye taşınan kiracıları öğrendiği belirtildi. Ayrıca, bankanın soyulduğunu öğrenen ve birikimlerini banka kasalarında saklayanlar da bankaya gelmeye başladı. Merzuka Kayral isimli kadın, telaşla banka yetkililerinden bilgi almak için bankaya girdi. Kayral, çıkışta kasasının emniyette olduğunu öğrendiğini ve çok rahatladığını söyledi.