Fenerbahçe-Chelsea biletleri karaborsada 1 milyar

Fenerbahçe-Chelsea biletleri karaborsada 1 milyar

Fenerbahçe-Chelsea biletleri karaborsada 1 milyar

1 MİLYARA BİLET
Fenerbahçe Chelsea maçına daha bir hafta olmasına rağmen, biletlerin karaborsaya düşmesi, futbolseverleri isyan ettirdi. Özellikle ellerinde taraftar kartı olmasına rağmen bir tane bilet dahi alamayan taraftarlar büyük tepki gösteriyor. Sarı lacivertliler bu durumun yönetimden kaynaklandığını ve yöneticiler gerekli önlemi almadıkları için biletlerin karaborsaya düştüğünü söylüyorlar.

Bu fiyat ilk kez
Normal olarak 50-300 liradan satılan açık ve kapalı tribün biletlerinin yaklaşık  dört- beş katına fazlasıyla, açık 300, kapalı ve numaralının1 milyardan satılması bir ilk olarak gösteriliyor. Öte yandan yönetimin bu konuda çaresizliğini ortaya koyarken, futbolcularına da her karşılaşma öncesinde beş adet verdiği bilet sayısını Chelsea maçında 1 adete indirmesinin, Sarı Lacivertli oyuncular arasında da huzursuzluğa ve tepkiye neden olduğu belirtildi. 

F.Bahçe uyardı
Fenerbahçe Kulübü, FC Chelsea maçının, bir internet sitesinde satışa çıkarılan biletlerinin adli mercilere bildireceğini açıkladı. Kulübün internet sitesinde yapılan duyuruda, Biletix  gişesinden bilet alanların biletlerini ve kombine kart sahiplerinin kombine kartlarını “www.gittigidiyor.com” adresli web sitesinden satışa çıkardıklarının tespit edildiği ifade edilerek, “Gerek bu sitede, gerek herhangi bir şekilde girişimde bulunarak kombine kartlarını devir yoluna müracaat edenlerin kartlarının iptali yoluna gidileceğini hatırlatırız” denildi.

Haber :  Faruk MALİK