Eşi ölen adam doktoru vurup, intihar etti

Eşi ölen adam doktoru vurup, intihar etti

Eşi ölen adam doktoru vurup, intihar etti

Doktora hastane önünde 3 kurşun
Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi doktorlarından Doç. Necati Yenice, hasta yakınının silahlı saldırısına uğrayarak ağır yaralandı. Olaydan sonra saldırgan evinde intihar etti

İstanbul Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi 3. Dahiliye Kliniği Şefi Doç. Dr. Necati Yenice, hastane bahçesinde dün sabah saat 10.00 sıralarında silahlı saldırıya uğradı. Yenice, hasta yakını olduğu öne sürülen Tayfun E. tarafından gerçekleştirilen saldırı sonrası boyun ve gögsüne isabet eden 3 kurşunla ağır yaralandı. Ameliyata alınan Yenice’nin durumunun ciddi olduğu belirtildi.

Kafasına tek kurşun sıktı

Saldırgan, olaydan sonra bir ticari taksiye binerek kaçtı. Harekete geçen polis, söz konusu taksiyi Kağıthane’de durdurdu. Yapılan incelemelerde, siyah renkli mont ve gri renkli kot pantolon giydiği belirlenen sakallı saldırganın, yolda araçtan indiği anlaşıldı. Saldırgan olaydan sonra oturduğu Zeytinburnu’ndaki evine giderek  kafasına silahındaki son kurşunu sıktı. Ağır yaralanan zanlı, kaldırıldığı İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde öldü. Tayfun E.’nin eşi Sabahat E.’nin, 12 Eylül 2007 tarihinde Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bir ameliyat sırasında hayatını kaybettiği belirtildi.

Saldırıya protesto
Polis ekipleri, olay yerinde incelemelerde bulundu. Saldırının ardından sağlık çalışanları Başhekimlik binasının önüne kadar yürüyerek olayı protesto etti.