Ergin Ataman’dan pankart skandalı sonrası açıklama geldi: Tepkimi en sert şekilde gösterdim

Ergin Ataman’dan pankart skandalı sonrası açıklama geldi: Tepkimi en sert şekilde gösterdim

Panathinaikos Baş Antrenörü Ergin Ataman, Kıbrıs Rum Kesimi’ndeki maçta açılan skandal pankart ile ilgili açıklama yaptı. Ataman, tepkisini en sert şekilde dile getirdiğini söyledi.

Yunanistan ekibi Panathinaikos’un Baş Antrenörü Ergin Ataman’dan Kıbrıs Rum Kesimi’ndeki pankart skandalı sonrası açıklama geldi. Tecrübeli antrenör pankartı gördükten sonra tepkisini en sert şekilde dile getirdiğini söyledi.

Ataman konuyla ilgili yaptığı açıklamada Kıbrıs Rum Kesimi’ndeki turnuvaya dostluk barışa katkıda bulunacağını düşünerek geldiğinin altını çizdi. Ataman, İlk gün havalimanında çok güzel karşılandıklarının altını çizerek, “Bu dostluk ve barış ortamı hepimiz için çok umut vericiydi” dedi.

Dünkü maçta misafirperverliğe yakışmayan siyasi bir pankart açıldığını vurgulayan Ataman, “Ben de bu duruma dikkat çekmek için tepkimi en sert şekilde gösterdim” ifadelerini kullandı.

Ataman, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

ekran-goruntusu-2024-09-17-102546.png

NE OLMUŞTU?

Yunanistan ekibi Panathinaikos, Kıbrıs Rum Kesimi’ndeki hazırlık turnuvasında Maccabi Tel Aviv’e karşı oynadı. Maçın son çeyreğine Yunan taraftarlar skandal bir pankart açtı. Pankartta Türklere yönelik skandal ifadeler yer aldı. Yunan ekibinin Baş Antrenörü Ergin Ataman pankarta sert tepki göstererek hakeme oyundan atılmak istediğini belirterek, ‘oyundan ihraç’ işareti yaptı. Maçın hakemi ise Ataman’ı oyundan ihraç etti.