Erdoğan'ın ziyaret ettiği şehit ailesi kan ağlıyor

Erdoğan'ın ziyaret ettiği şehit ailesi kan ağlıyor

Erdoğan'ın ziyaret ettiği şehit ailesi kan ağlıyor

BAŞBAKAN Tayyip Erdoğan’ın ziyaret ettiği şehit ailesi, teslim olan teröristlerin birer kahraman gibi karşılanmasına isyan etti: Yaşananları hazmedemiyoruz, derinden yaralandık, yaramıza tuz bastılar. Görüntüleri izlediğimizde kahrolduk. Hepimizin içi yanıyor. Sessiz kalmayacağız.

Şehit ailesi: Yaramıza tuz bastılar
Başbakan Tayyip Erdoğan’ın ziyaret ettiği şehit ailesi, teslim olan teröristlerin birer kahraman gibi karşılanmasına isyan ederek “Yaşananları hazmedemiyoruz, yaramıza tuz bastılar” dedi. Hakkâri’nin Şemdinli ilçesinin kırsal kesiminde 30 Ağustos 2009 tarihinde PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen 4 askerden biri olan 23 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Abdullah Erkmen’in Ankara’nın Polatlı ilçesindeki evinde, acılar hala tazeliğini koruyor.

Bu acılar yaşanmasın
Silopi’de teslim olan 34 PKK’lının karşılanış şekli Erkmen ailesini de ziyadesiyle üzmüş. Teröristlerin kahraman gibi gösterilmesinin, kendilerini derinden yaraladığını ifade eden Erkmen ailesi, Başbakan’a seslenerek “Başka anne babalar bizim çektiğimiz acıyı çekmesinler” diye konuştu. Baba Adem Erkmen şunları söyledi:  “Bu yaşananlar bize çok dokunuyor, hepimize dokunuyor. Görüntüleri izlediğimizde kahrolduk. Şehit ailelerinin sokağa dökülmesini doğru buluyorum. Hepimizin içi yanıyor. Onlar böyle şov yaptıkça biz de tepkimizi ortaya koyacağız.” Tek millet, tek bayrak olduğumuzun altını çizen Erkmen, kimsenin bu ülkeyi bölemeyeceğini vurguladı. Başbakan Tayyip Erdoğan, evlatları şehit olan aileye, Polatlı’da taziye ziyaretinde bulunmuş ve terörün bitirilmesi konusunda söz vermişti.