Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na yanıt: Çıksın açık açık itiraf etsin

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na yanıt: Çıksın açık açık itiraf etsin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisini grup toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulunurken, son açıklamaları ile gündem olan Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı. Erdoğan: “Her şeyi açık açık itiraf etsin” ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan partisin haftalık olağan grup toplantısında gündeme dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 2 gün önce yerel seçimlerden sonra ilk defa bir canlı yayına katılarak merak edilen soruların cevaplarını ve CHP içerisine sert mesajlar veren Kılıçdaroğlu’na bir tepki de Erdoğan’dan geldi.

ekran-goruntusu-2024-05-29-151620.png

Cumhurbaşkanlığı adaylığı süreci hakkında Oğan ve Zafer partisi ile alakalı açıklamalar yapan Kılıçdaroğlu hakkında: “Ortaya dökülenler buz dağının sadece bir kısmıdır.” İfadesini kullanan Erdoğan, şu açıklamalarda bulundu:

-Hazır bolca da vakti varken üzerindeki şüphe bulutlarını temizlemesi önemlidir. Çıksın milletin zihnindeki soru işaretlerini gidersin. İmalarla konuşmayı bıraksın, her şeyi açık açık itiraf etsin.

- Çıksın milletin soru işaretlerini gidersin. İşaret diliyle ve imalarla konuşmayı bıraksın. Biz kimi kimin hançerlediği kısmıyla ilgilenmedik ama 14-28 Mayıs seçimlerinde milletimizin sırtına saplanmasına da izin vermedik.

ekran-goruntusu-2024-05-29-151608.png

-Ağır mesuliyetin farkındayız. AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak Türkiye'nin birliğinin, dirliğinin, aydınlık geleceğinin teminatıyız.

İlgili Haberler