Erdoğan: Küfürle hiç işim olmaz

Erdoğan:  Küfürle hiç işim olmaz

Erdoğan: Küfürle hiç işim olmaz

Ordu’da halka hitap eden Başbakan Tayyip Erdoğan, ’diğer liderler gibi’ küfürle, hakaretle hiçbir işinin olmayacağını söyledi. 

‘Diğerleri gibi küfürle işimiz olmaz’
Hükümeti devraldıkları zaman enflasyonun yüzde 30 olduğunu söyleyen Başbakan Erdoğan, işinin teşhis ve tedavi olduğunu söyledi


AKP genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “diğer liderler gibi küfürle, hakaretle işi olmadığını” belirterek, “Sadece tespitle işim var. Bir doktorun işi nedir? Önce teşhistir, sonra tedavidir. Teşhisi doğru yapamazsanız, tedaviyi de doğru yapamazsınız. İşte şimdi bunu yapıyoruz” dedi. Ordu’da konuşan Erdoğan, hükümeti DSP-MHP-ANAP iktidarından devraldıklarını, o dönemde yüzde 30 olan enflasyonun, şimdi yüzde 7.7 olduğunu ifade etti. Erdoğan, “Bunları, bu beyefendilere anlatın. Bu gerçekleri bunlar hep saptırıyorlar. Ben resmi rakamlarla konuşuyorum, hayallerle değil, blöf yaparak değil” diye konuştu. Enflasyon belasının mutfakta patladığını anlatan Erdoğan, “Şimdi ’şöyle, böyle sıkıntı var’diyenler, aradaki 23 puanlık farkı konuşsunlar. ’23 puanlık fark benim mutfağıma ne kazandırdı’bunu konuşsunlar” dedi. Türkiye’yi MHP-DSP-ANAP iktidarının borçlandırdığını, bu borçların AKP tarafından ödendiğini kaydeden Erdoğan, “100 liranın 64 lirası borçtu. Şimdi yüzde 25. Biz mi borçlandık, siz mi borçlandınız? Ey DSP, ey MHP, ey ANAP... ANAP yok artık ya, diğerlerinin de akıbeti aynı olacak. Onun için kime oy veriyoruz iyi bilin. Bunlar borçlandı, biz ödedik” şeklinde konuştu.

Hiç kimse zorda değil
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “büyük işverenlerin, bankaların zor durumda”  olduğunun söylendiğini ifade ederek, “Hiç kimse zor durumda değil kardeşlerim. Gerçekler başka, bakmayın. Bunlar alışmışlar, hükümetleri köşeye sıkıştırarak, oralardan nemalanmaya” dedi.