ERDOĞAN: Bunu ispat etmezsen nağmertsin

ERDOĞAN: Bunu ispat etmezsen nağmertsin

ERDOĞAN: Bunu ispat etmezsen nağmertsin

Başbakan Tayyip Erdoğan,  Devlet Bahçeli’nin “Karanlık odalarda kimlerle görüştün?” sözlerine Bursa’dan cevap verdi: Eğer bunu ispat etmezsen namertsin. ‰10’da

CHP iktidarı 3011’de görebilir!
Erdoğan, CHP lideri Baykal’ın “2011’de iktidara geleceğiz” açıklamasını alaya aldı:
Allah uzun ömür versin. Dili sürçtü; sanırım 3011 diyecekti, yanlışlıkla 2011 dedi!

Başbakan Tayyip Erdoğan, yerel seçimlerde ikinci parti olması durumunda bırakıp gideceğini belirterek, “Ama siz bırakıp gidebilir misiniz” diye sordu. Pantisinin Yalova mitinginde konuşan Başbakan Erdoğan’ın hedefinde yine Baykal ve Bahçeli vardı. CHP Genel Başkanı Baykal’ın “2011’de iktidara geleceğiz” sözünü hatırlatan Erdoğan, “Geçen gün Muğla’da konuşuyor; CHP 2011’de iktidara gelecek diyor. Sayın Baykal’ın herhalde dili sürçtü sanırım, 3011 diyecekti, yanlışlıkla 2011 dedi. Biz o günleri göremeyiz. Ama Allah uzun ömür versin, şu anda 70 yaşında, böyle giderse 3011’de sayın Baykal CHP’nin başında olur. İnşallah o tarihte iktidarı görür” diye konuştu.

Neyse söylemeyeyim
Baykal’ın “Beraber pazara gidelim” çağrısına da cevap veren Erdoğan, şunları ifade etti: “Beni çarşı pazara çağırıyor. ’Gel beraber pazara çıkalım’ diyor. Sayın Baykal. Ben siyasete girdiğim günden beri milletimin içindeyim. Her an milletimin içindeyim. Her an çarşı pazarın nabzını tutuyorum. Ben pazara geliyorum, 29 Mart pazar günü Ankarada’yım, parti genel merkezindeyim. Bakalım o pazara sen de gelebilecek misin? O pazar akşamı sen partinin genel merkezinde mi olacaksın, neyse söylemeyeyim?” Başbakan Erdoğan MHP Lideri Bahçeli’ye de “ekonomi kılavuzunu değiştir” tavsiyesinde bulundu.

Yine boykot çağrısı
Basına da yüklenen Başbakan Erdoğan, şunları dile getirdi: “Durmadan bir zihinsel sömürü. Malum yandaş medyaları var, CHP yandaşı medya. Onların da ne olduğunu biliyorsunuz, yalan yanlış haberler. Yalan yanlış haber veren hangi gazete varsa okumayın, alma
yın diyorum, milletçe bunlara ders verin diyorum. Sokmayın bunları evinize diyorum, israf olur. Onların yalan haberlerini okumak suretiyle zihniniz niye bulansın? Onun için almayın. Bundan  sonra da söyleyeceğim. Bütün partililere gönüldaşlarıma söylüyorum.”

İspat etmezsen namertsin
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bursa Fomara Meydanı’nda düzenlenen mitingde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye sert çıktı. Erdoğan, Bursa’dan Bahçeli’ye seslenmek istediğini belirterek, şöyle konuştu: “Şimdi de ben Sayın Bahçeli’ye söylüyorum, bak benimle ilgili şu ifadeyi kullanıyorsun, ‘Karanlık odalarda kimlerle görüştün? Senin siyasete yeniden dönmenin, o imkanı verenler kimler?’ İddia sahibi iddiasını ispatla mükelleftir. Bu iddianın sahibi kim? Sayın Bahçeli’nin kendisi... Diyorum ki Sayın Bahçeli sen eğer bir şey biliyorsan, ben kiminle görüşmüşüm bunları biliyorsan, eğer bunu ispat etmiyorsan namertsin diyorum. Bu kadar açık. Çünkü senin kılavuzun kimdir bilemem. Ama bak bu kadar ağır konuşuyorum. Ben hangi karanlık odalarda kiminle konuşmuşum eğer bunu ispat etmezsen namertsin.”